Odpowiedz

Re.: Nie działa makler

Abstrahując od niepoważnej awarii - to dobry sposób na komunikację z klientami w sprawie problemów.

Nie ma to jak zmusić kilkadziesiąt tysięcy osób do hamerowania przycisku odśwież w przeglądarce żeby się dowiedzieć na jakim etapie starania się jest ING.

Po co wysyłać sms'a...Po co rzucić powiadomieniem push z aplikacji mobilnej. Niech się klient zaangażuje i śledzi, a przy okazji będzie można pochwalić się ruchem na stronie Emotikon: Mrugający

Ciekawe ile osób jeszcze zyje nadzieją, bo nie mają możliwości śledzić na stronie lub forum przekazu ING. Za płonne nadzieję też będzie rekompensata? Emotikon: Szczęśliwy

masa90
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
6
03-12-2020
Wiadomość 341 z 597 (7 306 wyświetleń)

Czy Moderator może potwierdzić, że ilość akcji i gotówki na naszych kontach jest zachowana?

Odpowiedz
0 Lajków
ZibiB
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
47
10
03-12-2020
Wiadomość 342 z 597 (7 284 wyświetleń)

Uwaga!

Dla tych, którzy wczoraj składali reklamacje: sprawdźcie czy w Centrum Powiadomień macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. U mnie nie było i po rozmowie z konsultantem na czacie okazało się, że żadnej mojej reklamacji oni nie widzą (mimo, że mam ją w wysłanych w Centrum i nawet zrobiłem jej zapis do PDF). Czyli faktycznie dla ING wyglądało, że żadnej reklamacji nie złożyłem! Ponowiłem na czacie zgłoszenie i Konsultant zapewnił mnie, że dopisano, że dotyczy to sytuacji z 3 grudnia. Dopiero teraz dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia, ale nie wczorajszego tylko dzisiejszego.

Sprawdźcie lepiej jak to u Was wygląda.

Odpowiedz
0 Lajków
Kobalt
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
3
04-12-2020
Wiadomość 343 z 597 (7 133 wyświetleń)

Możliwe, że wywołam tym burze...

Często się loguję na różnych komputerach, praca, dom, aplikacja... Na komputerze w pracy i na aplikacji nie mogłem wejść, a w domu się nie wylogowałem,

teraz wchodzę i są czerwone paski, że utraciłem połączenie ale w tle mrugają ikony...i mam dostęp do kursów, tylko na stan konta nie może wejść, jakiś chochlik?

Odpowiedz
0 Lajków
poczatkujacy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
8
0
03-12-2020
Wiadomość 344 z 597 (7 101 wyświetleń)

Ciekawe, a na kompie przy logowaniu przez przeglądarkę to nie masz ograniczenia czasowego sesji (chyba 10min) po którym zamyka sesje?

Nie wiem jak na apce jest to zrobione.

Odpowiedz
0 Lajków
forman1022
Doradca z ambicjami I
8
15
03-12-2020
Wiadomość 345 z 597 (6 990 wyświetleń)

Nowa informacja, która rozwiewa przynajmniej te najgorsze obawy:

"Zapewniamy, że Państwa pieniądze, papiery wartościowe i dane są bezpieczne. Naprawa awarii trwa tak długo, bo chcemy mieć pewność, że po udostępnieniu Maklera wszystko będzie się zgadzać i działać prawidłowo. "

Odpowiedz
0 Lajków
Kobalt
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
3
04-12-2020
Wiadomość 346 z 597 (6 956 wyświetleń)

No właśnie zawsze byłem wylogowany teraz też kliknąłem z przeświadczeniem, że jestem wylogowany, a tu zaskoczenie ale nie mam stanu konta ani żadnej innej informacji...

Odpowiedz
0 Lajków
poczatkujacy
Doradca z ambicjami I
8
0
03-12-2020
Wiadomość 347 z 597 (6 954 wyświetleń)

Tylko patrzę jak akcje które chciałem kupić odlatują - miesiące obserwacji czekania na odpowiednie wejście przechodzą mi bokiem , kto zwróci mi za te miesiące kasę - kto zrekompensuje mi to że nie zarobiłem a mogłem
Odpowiedz
0 Lajków
Schamann
Doradca z ambicjami I
10
3
31-10-2018
Wiadomość 348 z 597 (6 921 wyświetleń)

błagam.. to nie mogli od razu wydać takiego oświadczenia, ale i tak jakoś nie czuję się spokojniejszy. jak to było : "nie wierzcie bankierom" czy cuś takiego

Odpowiedz
0 Lajków
smok
Doradca z ambicjami I
4
0
04-12-2020
Wiadomość 349 z 597 (6 909 wyświetleń)

[ Edytowane ]

W środę wydali oświadczenie, że w czwartek o 8 będzie działać. Także do tych oświadczeń podchodziłbym ostrożnie.

kwl
kwl
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
51
14
03-12-2020
Wiadomość 350 z 597 (6 867 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kredyt hipoteczny na połówkę bliźniaka

Czy istnieje możliwość uzyskania kredytu hipotecznego na budowę połowy bliźniaka (druga połowa realizowana przez innego inwestora)? Planujemy dokonać podziału działki na dwie części oraz uzyskać osobn

...

20-01-2025
Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing?

Aktualnie zastanawiam się nad nowym autem. Muszę pożegnać się z moim starym bo niestety ale coraz trudniej się nim jeździ i z powodu licznych napraw jest to coraz bardziej kosztowne Emotikon: Mrugający No i co jest leps

...

20-01-2025
Re.: Kredyt HIPOTECZNY - kończy się oprocentowanie stałe (pierwsze 5 lat) - spora nadpłata

Hey,.
Niestety nie wiedziałem tego muszę to teraz przeanalizować czy nie lepiej w takim układzie wziąć zmienne 🤔

20-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy