04-12-2020 15:04
Gordon dostaniemy kredyt bez marży z RRSO 15% ![]()
04-12-2020 15:06
Pytanie tylko co chcą wynagrodzić? Bo określenie "to wynagrodzić " do niczego konkretnego nie odwołuje się.
04-12-2020 15:12
Pytam o stan rachunku - ilość akcji, gotówki. Czy i kiedy te informacje zostaną przekazane?
04-12-2020 15:15
Ciekawe podejście.
Z działaniem emaklera były problemy wielokrotnie. Na każde zgłoszenie o wieszającym się systemie i braku możliwości złożenia dyspozycji ta sama odpiwiedz - nie zidwentyfikowaliśmy problemu po naszej stronie !
Tym razem pewnie to również nie problem banku.
Jeśli bank nie wyciągnie wniosków i nie udobrucha klientów to sądy będą miały sporo zajęcia, a bank będzie kosztowało to jeszce więcej.
04-12-2020 15:28
Brak prowizji przez pół roku by być może zatrzymał większość klientów przed zmianą maklera. Choć pewnie dostaniemy smsa z przeprosinami i miesiąc konta aktywnego za darmo. Śmiech na sali!
04-12-2020 15:30
Ja stawiam na jakieś rekomendacje ich analityków. LOL Bo to żaden dodatkowy koszt.
04-12-2020 15:42
ja się modlę (jestem niewierzący) żebym otrzymał taki sam stan ilości papierów jaki miałem przed AWARIĄ plus kasę na ipo pcf. a tak swoją drogą to moim skromnym zdaniem te komunikaty to wielka ściema i ing poległ na (nie)swoich "specjalistach-informatykach". czy ktoś sobie przypomina tego typu AWARIĘ w ostatnich latach a może kiedykolwiek?
04-12-2020 15:48
Zgłaszać reklamacje każdy przynajmniej w zakresie posiadanej na koncie pozycji gotówkowej. Z tego ING się nie wywinie. Liczyć koszty korzystania z kapitału, a jak ktoś ma debet - koszty tego debetu. To są realne straty, może i w większości z nas niewielkie, ale łączna ich suma zaboli kontrahenta, który nie potrafi się wywiązać z obowiązków zapewnienia dostępu do usług.
04-12-2020 15:52
Też mnie to martwi. Tu na razie wszyscy mówią o ewentualnych odszkodowaniach, a ja się boję, że oni mogli potracić dane..
04-12-2020 15:52
Na reklamacje klasyczny odzew "Przepraszamy" - i tyle - zero odpowiedzialności, za awarie to nie ich wina nigdy. a już mam dwie zgłoszone w tym tygodniu bo w pon system też nie działał.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |