Odpowiedz

Re.: Nowy wygląd Mojego ING

[ Edytowane ]

Ikony za małe, pomysł żeby po kliknięciu w skrót przechodzić do edycji ikony zamiast do np konta - nieprzemyślany.

BD
BD
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
22-11-2023
Wiadomość 21 z 105 (7 170 wyświetleń)

Re: Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Dziękujemy za wszystkie opinie. W najbliższej aktualizacji zmienimy wielkość skrótów przed i po zalogowaniu, umożliwimy logowanie poprzez wybór skrótu. Pozostałe głosy również analizujemy. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 22 z 105 (7 110 wyświetleń)

Dobrze, że jakieś kwestie poruszane na tym forum zostaną zmienione, krok w dobrym kierunku, ale nie tylko ja zgłaszałem (też inni użytkownicy) te "mrygające" kwoty po zalogowaniu w przypadku kont w kilku walutach. Zmiana tego na coś statycznego to już nie jest kwestia drobnostki, wygody, ale kwestia możliwości lub nie korzystania z aplikacji (banku) przez pewną grupę osób. To jest ewidentnie do zmiany i nie ma się co nad tym zastanawiać.

Odpowiedz
0 Lajków
poktam
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
10
12-11-2023
Wiadomość 23 z 105 (7 105 wyświetleń)

Mieliście tak fajna aplikacje, przejrzysta, były duże okienka, bardzo wygodnie się działało. Nie wiem jak mozna ja tak spisprzyc. Komu potrzebne są małe ikonki i poukrywane funkcjonalności. Dodatkowo chyba z 5 razy przynajmniej pojawiło mi się pytanie o pokazywanie salda na głównym oknie. Jedna wielka tragedia ta nowa aplikacja. Nie wiem kto wpadł na tak beznadziejny pomysł żeby zepsuć prawie idealna aplikacje !!!

dementhedude
Doradca z ambicjami I
3
3
23-11-2023
Wiadomość 24 z 105 (7 058 wyświetleń)

Tak jak wspomnieliśmy wcześniej, słuchamy głosów klientów i niedługo będziemy wprowadzać pierwsze poprawki. Dziękujemy za Wasze opinie w sprawie nowego wyglądu Mojego ING.

@poktam Przekazałem Twoje uwagi do zespołu odpowiedzialnego za aplikację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
591
127
12-04-2017
Wiadomość 25 z 105 (7 022 wyświetleń)

To ja może spytam tak - a nie było lepiej zrobić testy wersji beta wraz z użytkownikami i posłuchać ich feedbacku zamiast organizować jakieś wewnętrzne testy, które za kasę pokazały, że wszystko jest idealnie a wyszło, jak wyszło?

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 26 z 105 (7 008 wyświetleń)

@f0ku5  Zrealizowaliśmy cykl badań jakościowych z 3 firmami świadczącymi usługi badawcze. 
Badania realizowane były metodą zadaniowych testów użyteczności.

Najpierw weryfikowaliśmy koncepcje.
Następnie walidowaliśmy gotowe rozwiązania:
- wrzesień/październik 2022 - 16 sesji testowych 
- październik/listopad 2022 - 15 sesji testowych 
- grudzień 2022 - 16 sesji badawczych
- grudzień 2022 (eyetracking) - 9 sesji badawczych

W fazie wykonawczej projektu - przeprowadziliśmy testy wewnętrzne na grupie ponad 200 osób (pilotaż)

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
791
172
04-09-2015
Wiadomość 27 z 105 (6 952 wyświetleń)

O tym właśnie pisałem. Zamiast robić jakieś opłacone testy (które jak są opłacone to zawsze wyjdą pozytywnie) udostępnilibyście wszystkim chętnym wersję beta nowego UI i od razu mielibyście feedback.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
155
45
02-12-2022
Wiadomość 28 z 105 (6 940 wyświetleń)

Dzień dobry ING,

Mam pytanie, kiedy wprowadzicie potwierdzanie przelewów / BLIKa za pomocą Face ID? W innych bankach jest to już dawno wprowadzone, a w ING trzeba publicznie podawać PIN?

Odpowiedz
0 Lajków
stefanb
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-11-2023
Wiadomość 29 z 105 (6 727 wyświetleń)

- po kliknięciu na kafelek konta na 1 ekranie za każdym razem pojawia się informacja "dostosuj widok". Pomimo, że wybieram np. procentowe pokazywanie konta nie wchodzi dalej tylko cofa do głównego ekranu - TRAGEDIA!!!, dopiero kliknięcie na zaloguj powoduje przejście dalej

- w 2 oknie podzielenie ekranu na 3 cześći z czego 2 i 3 sekcja jest totalnie niepotrzebna tylko utrudnia cala nawigacje, poprzedni ekran gdzie glowna sekcja moje finanse byla na calym ekranie byl zdecydowanie czytelniejszy.

- Moje finanse na glownym oknie powinny pokazywac wszystko!!! Przewijanie w bok sekcji zeby wejsc w karty/ubezpieczenia/gielde jest dodatkowym ruchem i tylko utrudnia cala nawigacje. MOJE FINANSE powinny byc w CALOSCI widoczne na glownym ekranie !!!

Generalnie wroccie do poprzedniej wersji aplikacji, bo ta nowa powoduje ze trzeba 2 razy wiecej klilkac, przewijac i jest totalnie beznadziejna !!! Poprzednia  wersja byla zdecydowania latwiejsza w nawigowaniu!!!

Odpowiedz
0 Lajków
dementhedude
Doradca z ambicjami I
3
3
23-11-2023
Wiadomość 30 z 105 (6 721 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy