08-12-2016 22:30
08-12-2016 22:51
Zalogowałem się do Portalu Klienta ING Lease.
Tam też wkroczyło nowe ..
Kolorystyka, czcionka, nowy układ ..
I co? nie ma zadnego kółka, są normalne czytelne układy graficzne i informacje na pierwszy rzut oka jasne i czytelne.
Układ tabel można jednak zastosować na stronie internetowej w tej korporacji ...
Czyli można? Można.
(chyba, bo krótko sprawdzałem, a teraz juz niedowierzam.)
09-12-2016 15:09
mcumberpl pisze:
Załośnie to bym tego nie nazwał. Oczekiwałbym raczej propozycji jak to zmienić. Dyskusja często prowadzi do ciekawych pomysłów.
Człowieku to się rozmawia o gotowym produkcie , a nie PROJEKCIE !
09-12-2016 15:38
somv pisze:
Pisałem o problemie już w lipcu, potem dwa razy w październiku, a w szczegółach karty jak źle pokazywało kwotę transakcji w bieżącym okresie rozliczeniowym, tak dalej źle pokazuje. W starej wersji systemu wartości są prawidłowe. Moderator AgnieszkaBin napisała, że to sprawdzicie. Czy ktoś faktycznie się tym zainteresował?
@somv Problem o którym piszesz został już przez nas wyprowadzony. Suma transakcji pozwalających uniknąć miesięcznej opłaty za kartę wyświetlana jest poprawnie.
12-12-2016 16:44
ŁukaszW pisze:
somv pisze:Pisałem o problemie już w lipcu, potem dwa razy w październiku, a w szczegółach karty jak źle pokazywało kwotę transakcji w bieżącym okresie rozliczeniowym, tak dalej źle pokazuje. W starej wersji systemu wartości są prawidłowe. Moderator AgnieszkaBin napisała, że to sprawdzicie. Czy ktoś faktycznie się tym zainteresował?
@somv Problem o którym piszesz został już przez nas wyprowadzony. Suma transakcji pozwalających uniknąć miesięcznej opłaty za kartę wyświetlana jest poprawnie.
A to ciekawe, co Pan pisze. Dlaczego dostałem dziś dwie wiadomości o rozliczeniu karty? Są różnej treści, wiec stary i nowy system działają jednocześnie?
13-12-2016 16:33
@mtommi Musielibyśmy przeanalizować Twój konkretny przypadek. Proszę, napisz do nas przez zakładkę Wiadomości w usłudze Moje ING lub zadzwoń 32 357 00 69.
14-12-2016 09:29
MonikaC pisze:@mtommi Musielibyśmy przeanalizować Twój konkretny przypadek. Proszę, napisz do nas przez zakładkę Wiadomości w usłudze Moje ING lub zadzwoń 32 357 00 69.
Ależ oczywiście, że napisałem. Podziękowano. Doświadczenie podpowiada mi, że na tym się skończy.
14-12-2016 09:55
ING Liczą się ludzie.
16-12-2016 08:28
Niestety ING zmusza od pewnego czasu w szybkich przelewach (payu?) do oglądania nowej wersji bankowości internetowej. Po każdej wykonanej w nowym systemie płatności widzę błąd:
Whitelabel Error Page This application has no explicit mapping for /error, so you are seeing this as a fallback.
16-12-2016 11:18
@dawidt Czy komunikat błędu pojawia się na różnych przeglądarkach czy cały czas korzystasz z jednej?
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |