08-12-2016 22:30
08-12-2016 22:51
Zalogowałem się do Portalu Klienta ING Lease.
Tam też wkroczyło nowe ..
Kolorystyka, czcionka, nowy układ ..
I co? nie ma zadnego kółka, są normalne czytelne układy graficzne i informacje na pierwszy rzut oka jasne i czytelne.
Układ tabel można jednak zastosować na stronie internetowej w tej korporacji ...
Czyli można? Można.
(chyba, bo krótko sprawdzałem, a teraz juz niedowierzam.)
09-12-2016 15:09
mcumberpl pisze:
Załośnie to bym tego nie nazwał. Oczekiwałbym raczej propozycji jak to zmienić. Dyskusja często prowadzi do ciekawych pomysłów.
Człowieku to się rozmawia o gotowym produkcie , a nie PROJEKCIE !
09-12-2016 15:38
somv pisze:
Pisałem o problemie już w lipcu, potem dwa razy w październiku, a w szczegółach karty jak źle pokazywało kwotę transakcji w bieżącym okresie rozliczeniowym, tak dalej źle pokazuje. W starej wersji systemu wartości są prawidłowe. Moderator AgnieszkaBin napisała, że to sprawdzicie. Czy ktoś faktycznie się tym zainteresował?
@somv Problem o którym piszesz został już przez nas wyprowadzony. Suma transakcji pozwalających uniknąć miesięcznej opłaty za kartę wyświetlana jest poprawnie.
12-12-2016 16:44
ŁukaszW pisze:
somv pisze:Pisałem o problemie już w lipcu, potem dwa razy w październiku, a w szczegółach karty jak źle pokazywało kwotę transakcji w bieżącym okresie rozliczeniowym, tak dalej źle pokazuje. W starej wersji systemu wartości są prawidłowe. Moderator AgnieszkaBin napisała, że to sprawdzicie. Czy ktoś faktycznie się tym zainteresował?
@somv Problem o którym piszesz został już przez nas wyprowadzony. Suma transakcji pozwalających uniknąć miesięcznej opłaty za kartę wyświetlana jest poprawnie.
A to ciekawe, co Pan pisze. Dlaczego dostałem dziś dwie wiadomości o rozliczeniu karty? Są różnej treści, wiec stary i nowy system działają jednocześnie?
13-12-2016 16:33
@mtommi Musielibyśmy przeanalizować Twój konkretny przypadek. Proszę, napisz do nas przez zakładkę Wiadomości w usłudze Moje ING lub zadzwoń 32 357 00 69.
14-12-2016 09:29
MonikaC pisze:@mtommi Musielibyśmy przeanalizować Twój konkretny przypadek. Proszę, napisz do nas przez zakładkę Wiadomości w usłudze Moje ING lub zadzwoń 32 357 00 69.
Ależ oczywiście, że napisałem. Podziękowano. Doświadczenie podpowiada mi, że na tym się skończy.
14-12-2016 09:55
ING Liczą się ludzie.
16-12-2016 08:28
Niestety ING zmusza od pewnego czasu w szybkich przelewach (payu?) do oglądania nowej wersji bankowości internetowej. Po każdej wykonanej w nowym systemie płatności widzę błąd:
Whitelabel Error Page This application has no explicit mapping for /error, so you are seeing this as a fallback.
16-12-2016 11:18
@dawidt Czy komunikat błędu pojawia się na różnych przeglądarkach czy cały czas korzystasz z jednej?
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |