29-09-2020 23:13
@M51 Przekazałem Twoją sugestię do osób zajmujących się zdalnym zakładaniem kont w naszym banku.
30-09-2020 07:58
Dziękuję, ale w jaki sposób się skontaktujemy ?. Może ja to zrobię, jeżeli dostanę "namiary".
01-10-2020 15:25
@M51 Twoja żona może ustalić dla Ciebie pełnomocnictwo szczególne poświadczone notarialnie, w którym upoważni Cię do wydania bankowości internetowej dla niej lub też w innym zakresie, który określi bezpośrednio w tym akcie. Pełnomocnictwo takie musi zawierać dane osobowe mocodawcy oraz pełnomocnika. Te dane to:
- imię i nazwisko,
- pełny adres zamieszkania,
- PESEL (obywatel Rzeczpospolitej Polskiej),
- rodzaj oraz serię i numer oraz datę ważności dokumentu pozwalającego na identyfikację mocodawcy oraz pełnomocnika,
- obywatelstwo,
- status dewizowy,
- status podatkowy,
- datę i miejsce urodzenia,
- imię ojca i matki,
- nazwisko rodowe matki,
- numer telefonu oraz adresu poczty elektronicznej.
01-10-2020 22:58
W moim przypadku (nie dyskutujmy na ten temat) to wizyta w domu prawnika, przedstawicielstwo na niego, jego wizyta w banku, a potem może jeszcze raz wizyta w domu. Kilkaset zł, sposób sprawdzony przeze mnie przy innej potrzebie, skuteczny ale kosztowny No i to nie jest rozwiązanie problemu przez Bank.
14-12-2020 17:49
04-01-2021 17:27
Obecnie nie akceptujemy takich dokumentów. Rozważymy wprowadzenie takiej funkcjonalności
29-01-2021 14:00
#SylwiaG, odpowiedziałas na posta z 14.12.2020 JUŻ 04.01.2021!!! Co za piorunująca szybkość reakcji! I to Moderatora. Brawo Ty!
30-01-2022 18:52
31-01-2022 21:46
Konto osobiste przez ogólną stronę internetową lub aplikację mobilną (przed jej aktywacją) może u nas założyć jedynie ta osoba, której danych nie ma jeszcze w naszych systemach. Jeżeli dane jakiegoś klienta już w nich są, ale nie ma on własnej bankowości internetowej, to założymy ją dla niego w dowolnym oddziale naszego banku. W niej będzie mógł utworzyć własne konto lub skorzystać z pomocy specjalisty w oddziale. Osoby, które już korzystają z naszej bankowości internetowej Moje ING, kolejne swoje konta mogą zakładać właśnie w niej. Przykro nam, że tak odbierasz to ograniczenie techniczne.
05-08-2022 04:03
Czytam ten wątek i nie mogę uwierzyć. Myślę, że ludzie nie rozumieją procedur banku - każdy ma swoje. Bank nie umożliwia założenia konta przez internet osobom, których dane są w systemie, kropka. Po co drążyć i tracić energię na rzeczy, na które nie mamy wpływu.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo