Odpowiedz

Blokada konta

W czerwcu zablokowano mi środki na koncie - minęła data ważności dowodu. Nie złożyłem od razu wniosku gdyż przebywałem na urlopie. Moje pytanie: czy sam wniosek o wydanie nowego dowodu osobistego odblokuje mi środki na koncie. Wyrabianie dowodu w okresie wakacyjnym to ponad cztery tygodnie, praktycznie całe wakacje z zablokowanym kontem.
Odpowiedz
0 Lajków
rudisocho
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
02-08-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 389 wyświetleń)

Re: Blokada konta

Możesz podejść do oddziału banku z potwierdzeniem złożenia wniosku o nowy dokument, lecz decyzja o odblokowaniu rachunku będzie zależała od indywidualnej oceny pracownika banku.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
197
40
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (2 347 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy