Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej


Mitchris napisali:

Dodajcie opcję ustawienia domyślnego rachunku z którego mają być dokonywane transakcje. Irytujące jest iągłe wybieranie z którego chce się dokonać przelewu.


@Mitchris Przekazałam Twoją sugestie do odpowiedniego działu.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
67
15
04-09-2015
Wiadomość 91 z 1 332 (21 349 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Nie można zatwierdzić zmiany swoich danych - klikam na "Dalej", zero reakcji; działa "Anuluj" i "Potwierdź".

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk
Zaprawiony analityk icon
131
46
05-11-2015
Wiadomość 92 z 1 332 (21 325 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Abyśmy mogli to zweryfikować potrzebujemy dodatkowych informacji. Podaj nam proszę z jakiego systemu operacyjnego korzystasz oraz na jakiej przeglądarce próbujesz zatwierdzić te dane.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie. .
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
161
53
04-09-2015
Wiadomość 93 z 1 332 (21 301 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Windows 10 x64, Firefox 43 x64.
Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk
Zaprawiony analityk icon
131
46
05-11-2015
Wiadomość 94 z 1 332 (21 230 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

@Mitchris Dziękujemy, zweryfikujemy to w podanej konfiguracji sprzętowej.





-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
593
145
04-09-2015
Wiadomość 95 z 1 332 (21 210 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Czy jest możliwość wyświetlenia transakcji (wpływów jak i obciążeń) z danej kategorii na jednej liście? W zakladce analiza wydatków wyświetlają mi się tylko obciążenia, a transakcje dodające środki na koncie mimo, że w tej samej kategorii nie wyświetlaja się.

I zgłaszam błąd w ustawianiu Filtrów. Jeżeli wejdziemy w historie transakcji i potem w filtrach wybierzemy jakikolwiek filtr to przestają się wyswietlac wpłaty z wpłatomatów. Zeby sie wyswietlaly to musza byc odznaczone filtry, przelaczanie miedzy Wszystkie a Uznania dziala ok. Nawet jak zaznaczymy wszystkie filtry to wplaty sie nie pokazuja.

Stonish
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
15
3
28-11-2015
Wiadomość 96 z 1 332 (21 091 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Nie wiem czy juz ktos to poruszal (przeczytalem tylko pierwsze dwie strony lamentu) ale linku do Maklera tez nie widac w nowym systemie. Zgadzam sie z wiekszoscia jesli chodzi o (nie)intuicyjnosc nowego rozwiazania. Nalezaloby szlifowac stare, tym bardziej ze jest juz uzywane dosc dlugo i napewno dopracowane a nie zmieniac o 180 stopni. Stary system powinien byc przedluzony w 2016 (a nie do) lub dopoki w nowym nie bedzie wszystkich funkcji (tych co w starym), pal szesc babelki i zmiana interfejsu, jakos to przezyje.

Odpowiedz
0 Lajków
woocache
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
3
5
20-12-2015
Wiadomość 97 z 1 332 (21 034 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

@LeszekP
Tak. To prawda. Od razu po uruchomieniu aplikacji widac jej wersje, tu: 3.1.0.
Nie potrafię jej znaleźć w drugim sposobie tzn. w opcji Ustawienia aplikacji"
Odpowiedz
0 Lajków
Keicam
Zaprawiony analityk
Zaprawiony analityk icon
126
59
13-11-2015
Wiadomość 98 z 1 332 (21 018 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

[ Edytowane ]

@Stonish Analiza wydatków dotyczy tylko samych obciążeń. Dziękujemy za informację o problemach w ustawieniu filtrów.


-------------

Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
495
97
04-09-2015
Wiadomość 99 z 1 332 (20 891 wyświetleń)

Re.: nowy system bankowosci internetowej

W takim razie bardzo pomocna była by możliwośc filtrowania transakcji wg kategorii.

 

Czyli klikamy filtry i możemy wybrać: Pokaż tylko kategorię: Gotówka (dla przykladu). Ułatwiłoby to o niebo zarządzanie przychodami i rozchodami.

Odpowiedz
0 Lajków
Stonish
Doradca z ambicjami
Doradca z ambicjami icon
15
3
28-11-2015
Wiadomość 100 z 1 332 (20 861 wyświetleń)
Najbardziej pomocni użytkownicy