Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Mitchris napisali:

Dodajcie opcję ustawienia domyślnego rachunku z którego mają być dokonywane transakcje. Irytujące jest iągłe wybieranie z którego chce się dokonać przelewu.

@Mitchris Przekazałam Twoją sugestie do odpowiedniego działu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
343
66
04-09-2015
Wiadomość 91 z 1 332 (30 146 wyświetleń)

Nie można zatwierdzić zmiany swoich danych - klikam na "Dalej", zero reakcji; działa "Anuluj" i "Potwierdź".

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 92 z 1 332 (30 122 wyświetleń)

Abyśmy mogli to zweryfikować potrzebujemy dodatkowych informacji. Podaj nam proszę z jakiego systemu operacyjnego korzystasz oraz na jakiej przeglądarce próbujesz zatwierdzić te dane.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
549
122
04-09-2015
Wiadomość 93 z 1 332 (30 098 wyświetleń)

Windows 10 x64, Firefox 43 x64.
Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
161
73
05-11-2015
Wiadomość 94 z 1 332 (30 027 wyświetleń)

@Mitchris Dziękujemy, zweryfikujemy to w podanej konfiguracji sprzętowej.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
796
173
04-09-2015
Wiadomość 95 z 1 332 (30 007 wyświetleń)

Czy jest możliwość wyświetlenia transakcji (wpływów jak i obciążeń) z danej kategorii na jednej liście? W zakladce analiza wydatków wyświetlają mi się tylko obciążenia, a transakcje dodające środki na koncie mimo, że w tej samej kategorii nie wyświetlaja się.

I zgłaszam błąd w ustawianiu Filtrów. Jeżeli wejdziemy w historie transakcji i potem w filtrach wybierzemy jakikolwiek filtr to przestają się wyswietlac wpłaty z wpłatomatów. Zeby sie wyswietlaly to musza byc odznaczone filtry, przelaczanie miedzy Wszystkie a Uznania dziala ok. Nawet jak zaznaczymy wszystkie filtry to wplaty sie nie pokazuja.

Stonish
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
3
28-11-2015
Wiadomość 96 z 1 332 (29 887 wyświetleń)

Nie wiem czy juz ktos to poruszal (przeczytalem tylko pierwsze dwie strony lamentu) ale linku do Maklera tez nie widac w nowym systemie. Zgadzam sie z wiekszoscia jesli chodzi o (nie)intuicyjnosc nowego rozwiazania. Nalezaloby szlifowac stare, tym bardziej ze jest juz uzywane dosc dlugo i napewno dopracowane a nie zmieniac o 180 stopni. Stary system powinien byc przedluzony w 2016 (a nie do) lub dopoki w nowym nie bedzie wszystkich funkcji (tych co w starym), pal szesc babelki i zmiana interfejsu, jakos to przezyje.

Odpowiedz
0 Lajków
woocache
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
6
20-12-2015
Wiadomość 97 z 1 332 (29 830 wyświetleń)

@LeszekP
Tak. To prawda. Od razu po uruchomieniu aplikacji widac jej wersje, tu: 3.1.0.
Nie potrafię jej znaleźć w drugim sposobie tzn. w opcji Ustawienia aplikacji"
Odpowiedz
0 Lajków
Keicam
Zaprawiony analityk II
126
61
13-11-2015
Wiadomość 98 z 1 332 (29 814 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@Stonish Analiza wydatków dotyczy tylko samych obciążeń. Dziękujemy za informację o problemach w ustawieniu filtrów.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
653
122
04-09-2015
Wiadomość 99 z 1 332 (29 687 wyświetleń)

W takim razie bardzo pomocna była by możliwośc filtrowania transakcji wg kategorii.

Czyli klikamy filtry i możemy wybrać: Pokaż tylko kategorię: Gotówka (dla przykladu). Ułatwiłoby to o niebo zarządzanie przychodami i rozchodami.

Odpowiedz
0 Lajków
Stonish
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
3
28-11-2015
Wiadomość 100 z 1 332 (29 657 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy