06-01-2016 21:30
Witam
Czy w nowym serwisie jest możliwość zarządzania (tzn. dowawania, usuwania, edytowania) przelewami wzorcowymi oraz zdefiniowanymi odbiorcami? Jeżeli tak to gdzie? Jeżeli nie to czy zostanie to dodane?
Pozdrawiam
07-01-2016 15:02
Aktualnie w Moim ING nie ma takiej funkcjonalności. Wzorce przelewów zapisanych w poprzednim systemie, możesz znaleźć przez wyszukiwarkę na drugim kroku funkcji: „Wykonaj przelew”.
Możliwość podglądu, edycji, usuwania wzorców wdrożymy na kolejnym etapie prac.
01-04-2016 13:56
Witam. Czy mogę wiedzieć dlaczego w nowym systemie we wzorcach przelewów nie ma zapisanych ich tytułów? Czy trzeba je teraz wszystkie od nowa wklepać czy też zostaną przepisane przy kolejnych modernizacjach? I czy w ogóle jest możliwość zapamiętania tytułów przelewów na stałe? A tak przy okazji to strasznie męczące jest to wybieranie konta z którego chce się wykonać przelew.
01-04-2016 14:32
ani99 pisze:A tak przy okazji to strasznie męczące jest to wybieranie konta z którego chce się wykonać przelew.
Przyzwyczajaj się, bo tego nie zmienią - bank obstaje przy wybieraniu rachunku do przelewu.
02-04-2016 13:46
Podczas wykonywania przelewu, kiedy wybierzesz danego odbiorcę z listy, to system pokaże Ci ostatnie przelewy zrobionego do tego odbiorcy. Zaprezentuje się wtedy również tytuł przelewu oraz kwota.
15-04-2016 19:07
I co z tego że jest ostatni jak mnie interesuje żeby te wartości były zapisane we wzorcu ? co mam wchodzić w ostatni przelew i kopiować coś co było można zapisać ? Tak podchodzicie do potrzeb klientów? Normalnie usability pierwsza klasa.
16-04-2016 19:00
@Matejkos Nie musisz kopiować danych ostatniego przelewu. Jak wejdziesz w zakładkę Odbiorcy -> wybierzesz danego odbiorcę, to pojawią się ostatnie przelewy. Po kliknięciu Ponów przelew zaciągną się wszystkie dane z tej transakcji. Możesz ponownie wysłać ten sam przelew. Dodatkowo zapisałam Twoje uwagi na temat obecnych odbiorców.
16-04-2016 23:48
MonikaC pisze:@Matejkos Nie musisz kopiować danych ostatniego przelewu. Jak wejdziesz w zakładkę Odbiorcy -> wybierzesz danego odbiorcę, to pojawią się ostatnie przelewy. Po kliknięciu Ponów przelew zaciągną się wszystkie dane z tej transakcji. Możesz ponownie wysłać ten sam przelew. Dodatkowo zapisałam Twoje uwagi na temat obecnych odbiorców.
Czytając odpowiedzi z banku, można odnieść wrażenie, żę jego pracownicy żyja w jakimś radosnym "matriksie"... który jest jeszcze bardziej radośnie oderwany od rzeczywistowści
23-12-2016 14:40
Witam
czy jest już możliwość zarządzania listą zapisanych odbiorców?
Jeśli tak to gdzie?
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam,
M.
24-12-2016 09:04
Po zalogowaniu się do Moje ING na samej górze znajdziesz opcję Odbiorcy. System wyświetli listę wcześniej zapisanych odbiorców oraz możliwość wykonania przelewu / edycji / usunięcia.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |