12-11-2021 12:01
Dzień Dobry!
Próbowałam ze swojego konta dziś wysłać kwotę 30000 na konto kuzynki. Ona ma konto w zagranicznym banku Revolut. Niestety bank odrzucał próby takiego przelewu. Więc weszłam na czat i zapytałam Pani czy to możliwe . Pani odpisała iż było to zablokowane ze względów bezpieczeństwa i żebym spróbowała powtrórnie. Tak zrobiłam i znów transakcje odrzucono. Ponownie zwróciłam się na czcie do tej Pani i odpisała abym jeszcze raz spróbowała za kilka minut bo zleciła odblokowanie.
Po następnej próbie logowania do banku - system już tylko pokazuje komunikat "błędny login i hasło" Aplikacja mobilna nie działa. Funkcje odblokowania konta nie działają, odiinstalowałam aplikację i zainstalowałam ponownie, jednak nie mogę już nawet założyć swojego profilu w niej i zalogować się . Otrzymuję w aplikacji informację" Niepoprawne dane logowanie" . Co się dzieję. Czy ktoś miał kiedyś taką sytuację? roszę o pomoc i idpowiedzi
13-11-2021 12:07
Podejrzewam, że Twoja bankowość internetowa jest zablokowana Proszę skontaktuj się z nami w tej sprawie telefonicznie +48 323570069 (infolinia jest całodobowa), sprawdzimy to w naszych systemach. Tutaj nie mamy niestety do nich dostępu.
Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.). Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a
... 07-01-2025Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile
... 07-01-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
8 | |
7 | |
5 | |
3 | |
3 |