06-01-2016 21:30
Witam
Czy w nowym serwisie jest możliwość zarządzania (tzn. dowawania, usuwania, edytowania) przelewami wzorcowymi oraz zdefiniowanymi odbiorcami? Jeżeli tak to gdzie? Jeżeli nie to czy zostanie to dodane?
Pozdrawiam
07-01-2016 15:02
Aktualnie w Moim ING nie ma takiej funkcjonalności. Wzorce przelewów zapisanych w poprzednim systemie, możesz znaleźć przez wyszukiwarkę na drugim kroku funkcji: „Wykonaj przelew”.
Możliwość podglądu, edycji, usuwania wzorców wdrożymy na kolejnym etapie prac.
01-04-2016 13:56
Witam. Czy mogę wiedzieć dlaczego w nowym systemie we wzorcach przelewów nie ma zapisanych ich tytułów? Czy trzeba je teraz wszystkie od nowa wklepać czy też zostaną przepisane przy kolejnych modernizacjach? I czy w ogóle jest możliwość zapamiętania tytułów przelewów na stałe? A tak przy okazji to strasznie męczące jest to wybieranie konta z którego chce się wykonać przelew.
01-04-2016 14:32
ani99 pisze:A tak przy okazji to strasznie męczące jest to wybieranie konta z którego chce się wykonać przelew.
Przyzwyczajaj się, bo tego nie zmienią - bank obstaje przy wybieraniu rachunku do przelewu.
02-04-2016 13:46
Podczas wykonywania przelewu, kiedy wybierzesz danego odbiorcę z listy, to system pokaże Ci ostatnie przelewy zrobionego do tego odbiorcy. Zaprezentuje się wtedy również tytuł przelewu oraz kwota.
15-04-2016 19:07
I co z tego że jest ostatni jak mnie interesuje żeby te wartości były zapisane we wzorcu ? co mam wchodzić w ostatni przelew i kopiować coś co było można zapisać ? Tak podchodzicie do potrzeb klientów? Normalnie usability pierwsza klasa.
16-04-2016 19:00
@Matejkos Nie musisz kopiować danych ostatniego przelewu. Jak wejdziesz w zakładkę Odbiorcy -> wybierzesz danego odbiorcę, to pojawią się ostatnie przelewy. Po kliknięciu Ponów przelew zaciągną się wszystkie dane z tej transakcji. Możesz ponownie wysłać ten sam przelew. Dodatkowo zapisałam Twoje uwagi na temat obecnych odbiorców.
16-04-2016 23:48
MonikaC pisze:@Matejkos Nie musisz kopiować danych ostatniego przelewu. Jak wejdziesz w zakładkę Odbiorcy -> wybierzesz danego odbiorcę, to pojawią się ostatnie przelewy. Po kliknięciu Ponów przelew zaciągną się wszystkie dane z tej transakcji. Możesz ponownie wysłać ten sam przelew. Dodatkowo zapisałam Twoje uwagi na temat obecnych odbiorców.
Czytając odpowiedzi z banku, można odnieść wrażenie, żę jego pracownicy żyja w jakimś radosnym "matriksie"... który jest jeszcze bardziej radośnie oderwany od rzeczywistowści
23-12-2016 14:40
Witam
czy jest już możliwość zarządzania listą zapisanych odbiorców?
Jeśli tak to gdzie?
Prosze o odpowiedź.
Pozdrawiam,
M.
24-12-2016 09:04
Po zalogowaniu się do Moje ING na samej górze znajdziesz opcję Odbiorcy. System wyświetli listę wcześniej zapisanych odbiorców oraz możliwość wykonania przelewu / edycji / usunięcia.
Dokładnie, u mnie też problem.
Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za
... 12-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
11 | |
11 | |
7 | |
6 |