25-12-2016 19:02
Zgodnie z hasłem "Liczą się ludzie" zlikwidowane sa przelewy wzorcowe i trudno zrozumieć dlaczego.
Cała ta pieriestrojka jest ...... lepiej nie gadać.
26-12-2016 19:03
Przelewy wzorcowe to teraz lista odbiorców - połączyliśmy te dwie funkcje. Dzięki temu stworzyliśmy jedną Listę odbiorców, gdzie zapisana jest nazwa odbiorcy i numer konta (bez kwoty i tytułu). W ten sposób dane dotyczące kontrahentów znajdziesz w łatwy i wygodny sposób w jednym miejscu.
26-12-2016 19:26
To bzdura.
Ulubione mogłem sobie odpowiednio nazwać, można było w osobnych grupach zapisać, a teraz??
Z jednego wielkiego kotła muszę wyłowić to co mnie interesuje i najciekawsze jest jeśli mam kilka róznych płatności dla jednego odbiorcy.
Wcale ten wspólny kocioł nie pomaga, taką sama mozliwość ma stara wersja, a mimo to ulubione są.
06-03-2017 22:25
07-03-2017 22:37
Po zalogowaniu się do bankowości należy wybrać zakładkę Odbiorcy. Tutaj można dodać nowych kontrahentów lub edytować/usunąć już zapisanych. Dodanie odbiorcy do zaufanych nie gwarantuje, że podczas wysyłania przelewu dodatkowa autoryzacja kodem nie będzie potrzebna. Każdy przelew jest weryfikowany według poufnego algorytmu. Może zdarzyć się, że transakcja do zapisanego odbiorcy będzie wymagała kodu autoryzacyjnego.
07-03-2017 22:49
20-03-2017 20:42
Popieram wpis!!!
Brak przelewów zdefiniowanych to totalne nieporozumienie.
Nie można normalnie obsługiwać bankowości tylko trzeba szukać czegoś czego nie powinno się szukać.
Specjalista, który to wymyślił chyba nie prowadzi własnej firmy na codzień.
Może te głosy spowodują, iż bank pomyśli o swoich Klientach skoro "Liczą się ludzie..."
21-03-2017 18:40
Mi osobiście podoba się szybkie wyszukiwanie odbiorców w historii ostatnich przelewów. Wydaje się to prostsze niż szukanie na osobnej liście przelewów wzorcowych.
Choć mam wiele zastrzeżeń do (nie)mojego ing to akurat to rozwiązanie jest OK.
Nie zmienia to postrzegania całości systemu jako projektu zrobionego w oderwaniu od potrzeb klientów. Dla ING ludzie się tu nie liczą.
21-03-2017 23:58 | Edytowano: 22-03-2017 18:59
@JakubPrzerywacz Wybierając zapisanego odbiorcę z listy, prezentujemy również ostatnie przelewy wykonane do tego kontrahenta. Po wybraniu opcji Ponów przelew, pojawi się wypełniony formularz przelewu (z wszystkimi danymi).
31-03-2017 16:34
Usunięcie funkcjonalności aby uprościć (zrobić taniej?) system jest totalną porażką. Przecież można było zostawić starą funkcjonalność i dołożyć nową, tzn. powinna być możliwość zarządzania przelewami wzorcowymi jak wcześniej + zarządzanie odbiorcami jak w nowej. Moim zdaniem jedno z drugim się nie gryzie.
Ewentualnie można by do nowej funkcjonalności dodać możliwość grupowania odbiorców - to by mi wystarczyło.
W starej wersji miałem potworzone grupy odbiorców (tzn. przelewów wzorcowych) - był porządek.
W obecnej wersji systemu grupy muszę sobie stworzyć w głowie i je pamiętać, lub trzymać na kartce - świetne udoskonalenie systemu - brawo.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
18 | |
9 | |
7 | |
7 | |
5 |