18-06-2021 09:20
Witam!
Czy kolejna awaria z którą mamy obecnie do czynienia, oznacza, że po raz kolejny w ciągu kilku miesięcy nie mamy dostępu do Maklera? Udostępniono obecnie możliwość sprawdzenia stanu konta i zrobienia przelewu, "bardzo dziękujemy". Ciekawe jaki tym razem "zewnętrzny dostawca usług" nawalił...
18-06-2021 10:20
Przepraszamy za utrudnienia Pracujemy nad tym, aby wszystko jak najszybciej wróciło do normy.
18-06-2021 11:03
Do modułu Makler - zaloguj się przez przeglądarkę internetową i wybierz zakładkę Makler w lewym górnym rogu ekranu. Możesz także korzystać z aplikacji na smartfony Makler Mobile lub złożyć zlecenie telefonicznie (z prowizją internetową).
18-06-2021 11:25 | Edytowano: 18-06-2021 11:34
Sorry, ale to nie dziala, w module makler nie odswieza sie lista zlecen na pulpicie, dopiero przelogowanie działa, czyli składam zlecenie, klikam zatwierdź, moja lista zleceń jest pusta... czy złożyłem zlecenie? czy nie? wylogowanie i zalogowanie ponownie dopiero pokazuje zlecenie 🤦♂️
Więc może zalogować się da, ale niewiele więcej.
Aaa i telefon? powiem tak: dodzwonienie się działa tak samo jak makler.
Więc nie udajmy, że wszystko jest ok panie DarekN...
EDIT:
I padło całkiem znów...
spieszmy się kochać maklera...
13-01-2022 13:13
13-01-2022 13:22
Persona, dostaliśmy informację, że problemy były chwilowe i makler powinien już działać prawidłowo. Prosimy sprawdź, czy u Ciebie również.
13-01-2022 20:21
Znowu nie mogę się zalogować do maklera.
Kolejna awaria?
13-01-2022 20:24
@kraczekv z uwagi na dzisiajsze kłopoty z maklerem, zdecydowaliśmy się na przeprowadzenie prac serwisowych, po zakończniu sesji giełdowej. Informacje o tym znajdują się na naszej stronie https://www.ing.pl/aktualnosci?news_id=1105384-niedostepnosc-modulu-makler-i-aplikacji-ing-makler-mo... . Prace mogą potrwać do późnych godzin wieczornych, a nawet do jutra rana. Przepraszamy za niedogodności z tym związane.
Jakie są warunki uzyskania limitu zadłużenia w koncie? Czy liczą się obroty na koncie, czy umowa o pracę? Czy może coś innego? Help!
29-05-2022