Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Re: Re.: Komunikat: nie udało się pobrać danych - iOS 11.0.3 aplikacja ING w wersji 2.5.0

Mobile Iron jest systemem do bezpiecznej poczty firmowej na urządzeniach mobilnych.
Złożoną mam reklamację. Zobaczymy co ING zrobi w tej sprawie. Będę informował

Marsel
Odpowiedz
0 Lajków
Marsel
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
02-05-2018
Wiadomość 21 z 31 (11 965 wyświetleń)

Re: Re.: Komunikat: nie udało się pobrać danych - iOS 11.0.3 aplikacja ING w wersji 2.5.0

MobileIron jest to aplikacja służąca do zarządzania aparatem, wprowadzająca pewne ograniczenia i nadzór ze strony np. pracodawcy. Poprzez zainstalowanie tej aplikacji aparat uzuskuje dostep do sieci firmowej.
Odpowiedz
0 Lajków
lulekf
Doradca z ambicjami I
6
0
13-10-2017
Wiadomość 22 z 31 (11 961 wyświetleń)

Nic nie zrobią, ja mam złożonych kilkanaście reklamacji i brak jakiegokolwiek odzewu, zapewne zamkniete w ich systemach jako rozwiązane a klient zadowolony Emotikon: Smutny.

Ściana i brak jakiegokolwiek zrozumenia tematu choć już jest jasno ustalone co może powodować problemy z działaniem aplikacji. I tylko w ING się nie da nic zrobić, każda inna aplikacja bankowa działa bez problemów. I gdyby nie "łańcuch" kredytowy to juz dawno należałoby Państwu z ING podziękować za brak współpracy.....

Odpowiedz
0 Lajków
lulekf
Doradca z ambicjami I
6
0
13-10-2017
Wiadomość 23 z 31 (11 957 wyświetleń)

Zdecydowanie nie mam tej aplikacji, a mimo to nie działa, z dnia na dzień. I jak piszą inni - pomoc z ING jest na absolutnie żenującym poziomie, nie spodziewałem się tego po banku. Ale widać klient to kłopocik. Reklamacje składałem kilka razy i odpowiedzi są typu "nie udało nam się wygenerować podobnego błędu podczas testów". No cóż za pech...

Odpowiedz
0 Lajków
Drex
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
10
1
25-02-2018
Wiadomość 24 z 31 (11 938 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Zdiagnozowaliśmy już ten błąd. Najbliższa aktualizacja powinna go rozwiązać.

Powodem niedziałania aplikacji są firmowe/służbowe zabezpieczenia w telefonach (m.in. MobileIron).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
807
176
04-09-2015
Wiadomość 25 z 31 (11 921 wyświetleń)

A mozna przynajmniej w przybliżeniu okreslić kiedy ukaże się aktualizacja app? Bo problem występuje od ponad pół roku i już było kilka aktualizacji app które jednak problemu nie rozwiązały....
Odpowiedz
0 Lajków
lulekf
Doradca z ambicjami I
6
0
13-10-2017
Wiadomość 26 z 31 (11 896 wyświetleń)

Aktualizację planujemy około 15 maja. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
807
176
04-09-2015
Wiadomość 27 z 31 (11 886 wyświetleń)

Dzisiejsza aktualizacja do wersji 2.7.1 w moim przypadku rozwiązała problem. Aplikacja po pół roku ponownie DZIAŁA Emotikon: Szczęśliwy

Dziękuje za rozwiązanie tematu, jednak pozostaje duży niesmak związany z obsługą klienta Banku ING. Tu jest jeszcze ogromny obszar do doskonalenia.....

Odpowiedz
0 Lajków
lulekf
Doradca z ambicjami I
6
0
13-10-2017
Wiadomość 28 z 31 (11 757 wyświetleń)

Wooow działa!!!
Odpowiedz
0 Lajków
ugly
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
24-03-2018
Wiadomość 29 z 31 (11 737 wyświetleń)

U mnie również Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Marsel
Doradca z ambicjami I
5
0
02-05-2018
Wiadomość 30 z 31 (11 734 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy