Odpowiedz

Brak gotówki po wpłaceniu w wpłatnomacie.

Witam, wczoraj dokonywałem wpłaty na 2000 zł, włożyłem karte, wpisałem kwotę, włożyłem pieniądze wszystko przebiegało pomyślnie, oddało kartę potwierdzenie również dostałem, ale pieniądze nie. Złożyłem reklamacje w aplikacji, lecz czas rozpatrzenia sprawy mija 03.07.2024. Dzwoniłem na infolinie, Pani niestety nie była w stanie mi pomóc. Jestem w teraz w trudnej sytuacji. Pieniądze miały być przeznaczone do opłaty studiów termin do dzisiaj czyli 12.06. Takie sytuację powinny być rozwiązywane w trybie pilnym. Jest jakaś opcja przyśpieszenia tej operacji? Numer sprawy to 108443/062024

Odpowiedz
0 Lajków
abikoo
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
12-06-2024
Wiadomość 1 z 7 (4 933 wyświetleń)

Re.: Brak gotówki po wpłaceniu w wpłatnomacie.

Ja czekam już 3 tydzień na rozpatrzenie reklamacji i żadne ponaglenia nie działają. Także uzbroić się w cierpliwość musisz, załatwić sprawę, zamknąć konto i iść do innego banku. Bo tu to chyba w zeszycie rozpatrują te reklamacje tygodniami.
Odpowiedz
0 Lajków
MNR
MNR
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
1
11-06-2024
Wiadomość 2 z 7 (4 921 wyświetleń)

Czyli nie liczyć na to, że bank poczuję się do odpowiedzialności i jak najszybciej zwróci moją należność? 

Odpowiedz
0 Lajków
abikoo
Doradca z ambicjami I
3
0
12-06-2024
Wiadomość 3 z 7 (4 909 wyświetleń)

Przekazałem do analityków prośbę o pilne rozpatrzenie Twojego zgłoszenia. Mam nadzieję, że odpowiedź przyjdzie niebawem.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolB
Moderator
Moderator icon
159
23
02-09-2021
Wiadomość 4 z 7 (4 899 wyświetleń)

Ja w innej sprawie ale takich próśb z 10 wysyłałem i 3 tydzień leci i nici. Także cierpliwości
MNR
MNR
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
1
11-06-2024
Wiadomość 5 z 7 (4 896 wyświetleń)

Dziękuje bardzo, dam znać jak coś ruszy w sprawię

Odpowiedz
0 Lajków
abikoo
Doradca z ambicjami I
3
0
12-06-2024
Wiadomość 6 z 7 (4 891 wyświetleń)

I jak gotoweczka wróciła? Czy odświeżasz co 15 min z nerwami i ciągłymi prośbami o przyspieszenie tych leniów ?
Odpowiedz
0 Lajków
MNR
MNR
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
1
11-06-2024
Wiadomość 7 z 7 (4 857 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy