Odpowiedz

Awaria modułu wpłat Planet Cash

Dzień dobry,
Przed chwilą (12.06.2024) dokonałem wpłaty 1600 złotych poprzez wpłatomat Planet Cash, jednakże po przeliczeniu pieniędzy wyskoczyła awaria modułu wpłat, bankomat wydał mi kartę, jednak pieniądze bezpowrotnie przepadły. Nie otrzymałem żadnego wydruku, pieniądze nie zostały zaksięgowane na koncie. Sprawę od razu pod bankomatem zgłosiłem do pomocy technicznej, został przypisany jej numer reklamacyjny 109380/062024. Odpowiedź powinna być udzielona do 03.07.2024, problem w tym, że pieniądze są potrzebne do zakupu leków, więc pilnie ich potrzebuję. Bankomat jest dość nowy, mimo to jak się dowiedziałem po zdarzeniu, notorycznie zdarzają się jakieś awarie i problemy po krótkiej rozmowie z osobami przechodzącymi. Bardzo proszę o interwencję i szybki zwrot gotówki.

Odpowiedz
0 Lajków
igk00
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
12-06-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 798 wyświetleń)

Re.: Awaria modułu wpłat Planet Cash

Przykro mi, że wpłatomat nie zaksięgował Twojej wpłaty. Wysłałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojego zgłoszenia do odpowiedniego działu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
255
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 775 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Nie mamy twojego numeru telefonu

Tutaj nie mogę tego sprawdzić. Napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na samym dole.

28-04-2025
Nie mamy twojego numeru telefonu

Witam, jakiś czas temu chciałam wziąć niewielki kredyt. Wniosek zatrzymuje się na punkcie 2-twoje dane. Pojawia się komunikat " nie możemy udzielić ci kredytu, nie mamy twojego numeru telefonu uzupełn...

28-04-2025
Re.: Nowa karta i Google Pay

Skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu do Mojego ING, sprawdzimy co jest powodem, że otrzymałeś taką wiadomość. 

27-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy