29-09-2022 22:06
Witam, czy istnieje możliwość zasilenia konta REVOLUT kartą kredytową VISA ? Zastanawiam się nad zamówieniem takowej
30-09-2022 22:15
To bardziej pytanie do Revoluta. O ile będzie to zasilenie na zasadzie płatności kartą, to karty kredytowe również pozwalają na płatności nimi w internecie. Dodatkowo płatności naszymi kartami kredytowymi za granicą są bezpłatne i nie ma w nich prowizji za przewalutowanie.
06-10-2022 12:28 | Edytowano: 06-10-2022 12:30
U mnie przy próbie doładowania kartą kredytową VISA był jakiś problem. Potwierdzałem pomyślnie transakcję w aplikacji mobilnej, ale ostatecznie nie dochodziło do jej zrealizowania. Nie wiem czy problem jest po stronie ING czy też Revoluta. W Revolut występował status "oczekujący", a później dostawałem informację że zasilenie zakończyło się niepowodzeniem. Rozwiązaniem było podpięcie karty pod Google pay. Teraz zasilam Revoluta kartą kredytową poprzez Google play.
23-05-2023 12:47
24-05-2023 13:32
Napisz dokładnie, co masz na myśli w temacie zgodności doładowania konta Revolut z regulaminem?
Transakcje są sprawdzane przez system. Może być tak, że dla bezpieczeństwa transakcja zostanie odrzucona. Każdy taki przypadek jest indywidualny i najlepiej konsultować go z nami poprzez infolinię wtedy, kiedy to wystąpi.
24-05-2023 13:50
24-05-2023 13:57
Co do pierwszego pytania - możesz dowolnie korzystać ze swojej karty i limitu kredytowego, który jest Ci przyznany. Warto jednak dbać o terminową spłatę, żeby uniknąć odsetek. Odnośnie pytania drugiego, to w tym temacie warto skonsultować się z radcą prawnym lub urzędem skarbowym.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024