29-09-2022 22:06
Witam, czy istnieje możliwość zasilenia konta REVOLUT kartą kredytową VISA ? Zastanawiam się nad zamówieniem takowej
30-09-2022 22:15
To bardziej pytanie do Revoluta. O ile będzie to zasilenie na zasadzie płatności kartą, to karty kredytowe również pozwalają na płatności nimi w internecie. Dodatkowo płatności naszymi kartami kredytowymi za granicą są bezpłatne i nie ma w nich prowizji za przewalutowanie.
06-10-2022 12:28 | Edytowano: 06-10-2022 12:30
U mnie przy próbie doładowania kartą kredytową VISA był jakiś problem. Potwierdzałem pomyślnie transakcję w aplikacji mobilnej, ale ostatecznie nie dochodziło do jej zrealizowania. Nie wiem czy problem jest po stronie ING czy też Revoluta. W Revolut występował status "oczekujący", a później dostawałem informację że zasilenie zakończyło się niepowodzeniem. Rozwiązaniem było podpięcie karty pod Google pay. Teraz zasilam Revoluta kartą kredytową poprzez Google play.
Prosimy, zgłoście nam ten kłopot przez czat lub wiadomość w Moim ING. Sprawdzimy to.
31-01-2023Potwierdzam, u mnie jest to samo. Mam Samsunga s 10E wersja systemu Android 12. Aplikacja chodzi bardzo wolno, jest to mega denerwujące. Zgłosiłam dzisiaj reklamację telefonicznie.
31-01-2023