29-09-2022 22:06
Witam, czy istnieje możliwość zasilenia konta REVOLUT kartą kredytową VISA ? Zastanawiam się nad zamówieniem takowej
30-09-2022 22:15
To bardziej pytanie do Revoluta. O ile będzie to zasilenie na zasadzie płatności kartą, to karty kredytowe również pozwalają na płatności nimi w internecie. Dodatkowo płatności naszymi kartami kredytowymi za granicą są bezpłatne i nie ma w nich prowizji za przewalutowanie.
06-10-2022 12:28 | Edytowano: 06-10-2022 12:30
U mnie przy próbie doładowania kartą kredytową VISA był jakiś problem. Potwierdzałem pomyślnie transakcję w aplikacji mobilnej, ale ostatecznie nie dochodziło do jej zrealizowania. Nie wiem czy problem jest po stronie ING czy też Revoluta. W Revolut występował status "oczekujący", a później dostawałem informację że zasilenie zakończyło się niepowodzeniem. Rozwiązaniem było podpięcie karty pod Google pay. Teraz zasilam Revoluta kartą kredytową poprzez Google play.
Potwierdzam, u mnie jest to samo. Mam Samsunga s 10E wersja systemu Android 12. Aplikacja chodzi bardzo wolno, jest to mega denerwujące. Zgłosiłam dzisiaj reklamację telefonicznie.
30-01-2023