Odpowiedz

Priority Pass - limit wejść

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 USD.
Teraz widzę, że dla nowych kart jest limit 4 wejścia dla posiadacza i 2 dla gościa - powyżej limitu płatne jak wcześniej 32 USD

Jakie limity mnie obowiązują, te z momentu założenia karty, czy obecne?

Odpowiedz
0 Lajków
Korlek26
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (89 wyświetleń)

Re.: Priority Pass - limit wejść

Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np. złożą wniosek o zmianę limitu karty (kredytowego) to podpisując aneks, przejdą na nową ofertę – a tam np. zamiast nielimitowanych darmowych wejść do saloników lotniskowych dla właściciela karty są tylko 4 bezpłatneEmotikon: Szczęśliwy
https://ing.sharepoint.com/sites/intranet-36/sitepages/news.aspx/N02/pl-PL/Nowa-oferta-Platynowej-ka...

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
186
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (52 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Karta kredytowa

Dziękuję za odpowiedź

05-01-2025
Re.: Priority Pass - limit wejść

Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np.

...

05-01-2025
Re.: Karta kredytowa

Jeśli nie zapłacisz przynajmniej minimalnej kwoty do daty wskazanej w zestawieniu transakcji - możemy tymczasowo zablokować kartę. Gdy wpłacisz zaległą kwotę, odblokujemy kartę najpóźniej w kolejnym d

...

05-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy