Odpowiedz

Priority Pass - limit wejść

Dzień dobry, 

mam pytanie o program Priority Pass do karty kredytowej - Platynowej Mastercard.

Gdy zakładałem kartę wejścia dla posiadacza karty były nielimitowane, a wejścia dla gościa kosztowało 32 USD.
Teraz widzę, że dla nowych kart jest limit 4 wejścia dla posiadacza i 2 dla gościa - powyżej limitu płatne jak wcześniej 32 USD

Jakie limity mnie obowiązują, te z momentu założenia karty, czy obecne?

Odpowiedz
0 Lajków
Korlek26
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
04-01-2025
Wiadomość 1 z 2 (128 wyświetleń)

Re.: Priority Pass - limit wejść

Nowa oferta Platynowej Karty Kredytowej
Od 24 września obowiązuje nowa oferta KK Platynowej. Klienci którzy podpisali umowę przed tą datą, korzystają z karty na dotychczasowych warunkach ale jeśli np. złożą wniosek o zmianę limitu karty (kredytowego) to podpisując aneks, przejdą na nową ofertę – a tam np. zamiast nielimitowanych darmowych wejść do saloników lotniskowych dla właściciela karty są tylko 4 bezpłatneEmotikon: Szczęśliwy
https://ing.sharepoint.com/sites/intranet-36/sitepages/news.aspx/N02/pl-PL/Nowa-oferta-Platynowej-ka...

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
186
38
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (91 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy