16-01-2018 09:06
Czy jest możliwość zwiększenia limitu karty kredytowej? Czy można to zrobić przez internet?
16-01-2018 16:29
Istnieje taka możliwość.
Po zalogowaniu do Mojego ING należy przejść do „Poprxednij wersji systemu”
( link znajduje się w stopce, po zalogowaniu do mojego ing). W Poprzedniej wersji systemu wybierz „ofertę. na klik” , a tam kafelek „potrzebuje pieniędzy” , kolejno w sekcji karta kredytowa, podwyższenie limitu.
06-07-2018 09:45
Ta funkcja już nie działa, a próba złożenia wniosku z nowej wersji systemu nie działa (nie udało się pobrać wniosku) i tak księ dzieje z poziomu aplikacji i przeglądarek z ktorych korzystam.
07-07-2018 07:09
Weisschwartz W Moim ING nie udostępniliśmy jeszcze pełnej możliwości złożenia wniosku o podwyższenie limitu karty kredytowej.
Jest to możliwe tylko dla osób, dla których przygotowaliśmy dedykowaną ofertę - bez konieczności składania standardowego wniosku.
O podwyższenie limitu możesz zawnioskować w każdej naszej placówce. Za tę dyspozycję nie pobieramy żadnej opłaty. Wiąże się to z oceną Twojej zdolności. kredytowej. Gdy Twoje wynagrodzenie wpływa na nasze konto, potwierdzimy je przelewami i z reguły nie wymagamy dodatkowych dokumentów.
02-09-2018 10:58
Witam,
A jak znalezc przygotowana oferte. Kiedys widzialem taki komunikat natomiast w niego nie kliknalem...
03-09-2018 10:47
Jeżeli przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną propozycję, to będziesz ją widział w Moich finansach (najczęściej napisana na pomarańczowo).
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024