Odpowiedz

Zwiększenie limitu karty kredytowej

Czy jest możliwość zwiększenia limitu karty kredytowej? Czy można to zrobić przez internet?

Odpowiedz
0 Lajków
Aeris
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-01-2018
Wiadomość 1 z 6 (25 320 wyświetleń)

Re.: Zwiększenie limitu karty kredytowej

Istnieje taka możliwość.

Po zalogowaniu do Mojego ING należy przejść do „Poprxednij wersji systemu” 

( link znajduje się w stopce, po zalogowaniu do mojego ing). W Poprzedniej wersji systemu wybierz „ofertę. na klik” , a tam kafelek „potrzebuje pieniędzy” , kolejno w sekcji karta kredytowa, podwyższenie limitu.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 6 (25 297 wyświetleń)

Re.: Zwiększenie limitu karty kredytowej

Ta funkcja już nie działa, a próba złożenia wniosku z nowej wersji systemu nie działa (nie udało się pobrać wniosku) i tak księ dzieje z poziomu aplikacji i przeglądarek z ktorych korzystam. 

Odpowiedz
0 Lajków
Weisschwartz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
7
13-07-2017
Wiadomość 3 z 6 (23 402 wyświetleń)

Re: Re.: Zwiększenie limitu karty kredytowej

Weisschwartz W Moim ING nie udostępniliśmy jeszcze pełnej możliwości złożenia wniosku o podwyższenie limitu karty kredytowej. 
Jest to możliwe tylko dla osób, dla których przygotowaliśmy dedykowaną ofertę - bez konieczności składania standardowego wniosku. 
O podwyższenie limitu możesz zawnioskować w każdej naszej placówce. Za tę dyspozycję nie pobieramy żadnej opłaty. Wiąże się to z oceną Twojej zdolności.  kredytowej. Gdy Twoje wynagrodzenie wpływa na nasze konto, potwierdzimy je przelewami i z reguły nie wymagamy dodatkowych dokumentów. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 6 (23 331 wyświetleń)

Witam,

A jak znalezc przygotowana oferte. Kiedys widzialem taki komunikat natomiast w niego nie kliknalem...

Odpowiedz
0 Lajków
MK2
MK2
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
02-09-2018
Wiadomość 5 z 6 (21 710 wyświetleń)

Jeżeli przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną propozycję, to będziesz ją widział w Moich finansach (najczęściej napisana na pomarańczowo). 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
677
124
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (21 620 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy