Odpowiedz

Potwierdzenie Przelewu Karty Kredytowej.

Witam. Znalazłem już post na ten temat lecz z 2016r. Ja dziś potrzebuje potwierdzenia przelewu z karty kredytowej, ale nie ma takiej opcji, a przełączenia na stare ing online nie ma lub nie widzę. Tak więc moje pytanie brzmi jak zdobyć/uzyskać takie potwierdzenie.
Odpowiedz
0 Lajków
freekill932
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
28-06-2020
Wiadomość 1 z 4 (10 834 wyświetleń)

Re: Potwierdzenie Przelewu Karty Kredytowej.

Dla karty kredytowej nie możesz pobrać potwierdzenia jednostkowej transakcji/ przelewu w Moim ING.

Możesz pobrać pełne zestawienie operacji. W tym celu przejdź do szczegółów karty i wybierz ”Karta kredytowa” -> ” Zestawienie transakcji” -> ” Pobierz zestawienie PDF". Jeśli zależy Ci na konkretnym potwierdzeniu, proszę żebyś napisał do nas na czacie w moim ING. Przygotujemy je dla Ciebie Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (10 757 wyświetleń)

Re.: Potwierdzenie Przelewu Karty Kredytowej.

Mam ten sam problem. Samo zestawienie transakcji znalazłam, ale nie mam odnośnika pobierz pdf. Co mogę zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
Basia2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-08-2024
Wiadomość 3 z 4 (4 205 wyświetleń)

Re.: Potwierdzenie Przelewu Karty Kredytowej.

Jeśli potrzebujesz potwierdzenia pojedynczej transakcji z karty kredytowej, prosimy skontaktuj się z nami na Czacie w Moim ING, zamówimy je dla Ciebie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
589
126
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (4 019 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy