28-06-2020 21:52
29-06-2020 22:01
Dla karty kredytowej nie możesz pobrać potwierdzenia jednostkowej transakcji/ przelewu w Moim ING.
Możesz pobrać pełne zestawienie operacji. W tym celu przejdź do szczegółów karty i wybierz ”Karta kredytowa” -> ” Zestawienie transakcji” -> ” Pobierz zestawienie PDF". Jeśli zależy Ci na konkretnym potwierdzeniu, proszę żebyś napisał do nas na czacie w moim ING. Przygotujemy je dla Ciebie
15-08-2024 14:47
18-08-2024 15:02
Jeśli potrzebujesz potwierdzenia pojedynczej transakcji z karty kredytowej, prosimy skontaktuj się z nami na Czacie w Moim ING, zamówimy je dla Ciebie.
Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie
... 21-05-2026W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".
Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr
... 20-05-2026Ja zrobiłem PRINT SCRENA. Z racji tej, że spłaciłem w 5 lat - wszystko co szło na kredyt zapisałem w excelu (pobrałem z historii).
Natomiast dziwi mnie, ze wchodząc w Usługi - Produkty zamknięte - mo
... 20-05-2026