08-01-2016 23:16
No i super, a gdzie jest Twoim zdaniem błąd?
Stary system pozwalał definiować odbiorców, w nowym nie definiujesz odbiorców tylko podpowiada on odbiorców na podstawie historii przelewów.
Usunąłeś odbiorcę ale nie transakcję z historii, dlatego nadal masz podpowiedź.
@IwonaP - zgadza się czy coś źle rozumeim?
08-01-2016 23:31
Zauważyliśie jak pięknie ING nas zaczął olewać
Juz od kilku maili żaden z Moderatorow i Adminów nic nie powiedział
Pewnie się obrazili o to kolorowanie kółek aby było w nowej wersji
.
08-01-2016 23:50
Nie obrażamy się
Nie przeszkadzamy również w dyskusji
Wszelkie zgłaszane przez Was sugestie i opinie (pozytywne i negatywne) są dla nas bardzo cenne.
09-01-2016
07:43
– ostatnio edytowany
09-01-2016
08:17
przez
AgnieszkaBin
WojtekEm pisze:
Stary system pozwalał definiować odbiorców, w nowym nie definiujesz odbiorców tylko podpowiada on odbiorców na podstawie historii przelewów.
Zgadza się. W Moim ING wcześniej zapisanych odbiorców wyszukujesz w historii. A z historii nie możesz usunąć danej operacji. Więc jeśli w ING BankOnLine usuniesz odbiorcę, to i tak wyszukasz przelew.
09-01-2016 08:53
DominikRas nie do końca mnie zrozumiałeś. Odświeżenie interfejsu jest bardzo potrzebne, bo dawno temu nikt nic z tym nie robił, ale to co zrobiono to moim zdaniem nie przystoi na tak schludny w każdym calu bank. Rozumiem, że bank zatrudnił kogoś, który zrobił z prawdziwych dywaników w placówce banku okrągłe bańki w nowym systemie transakyjnym lecz moim zdaniem to nie przystoi na tak poważny bank, a Konrad naprawdę postarał się, aby wizerunkowo odbierano bank w taki sposób. Usługa finansometru, wspomnianych okrągłych baniek, co przypominają mi owe dywaniki i innych jak dla mnie zbędnych rzeczy powinna być jak już wspomniałem konfigurowalna, bo nie każdy chce z takich dodatków korzystać. Niektórzy wolą mieć nadzór nad swoimi pieniędzmy w swój sposób. Reasumując stary system do uśmiercenia, nowy konfigurowalny z odświeżonym wyglądem (kolorami), lecz bez "baniek" w prostym układzie wierszowo - kolumnowym.
09-01-2016 20:40 | Edytowano: 09-01-2016 20:43
Jako historyczny przelew również się wyświetla i to jest w porządku. Ale jako odbiorca już nie powinien gdyż jest skasowany.
16-01-2016 21:58
17-01-2016 00:29
Ja już testuję inne konto. Wypłaty z bankomatów darmowe na całym świecie, nic za konto nie płacę. Jak parę miesięcy nie zauważę istotnych problemów, przenoszę też konto firmowe. I bankowość internetowa czytelna i dla dorosłych.
17-01-2016 00:31
17-01-2016 13:32
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |