05-03-2016 15:27
@gandahara @sud1 @wojciech Przekazaliśmy Wasze opinie do zespołu bankowości internetowej.
12-04-2016 19:59
Dzisiaj ING pobiło samo siebie - do przelewów ZUS (ze wzorców!) doszła autoryzacja przelewów do Urzędów Skarbowych (też ze wzoraca!)... no bo przecież jak ktoś będzie chciał nas opitolić to na pewno przelew wyjściowy będzie do którejść z tych instytucji o_O
Chyba, że to jakaś subtelna sugestia ING, czy aby na pewno chcemy dotować te bezdenne dziury? :-P
13-04-2016 08:41 | Edytowano: 13-04-2016 08:42
Nie dziw się, to wynik supertajnego systemu zabezpieczeń ING, który wie lepiej od Ciebie, co należy autoryzować, co nie.
14-04-2016 09:37
O autoryzacji transakcji decyduje nasz wewnętrzny algorytm. Zapewniamy, że metoda jest w pełni bezpieczna.
14-04-2016 09:39
MartaK pisze:O autoryzacji transakcji decyduje nasz wewnętrzny algorytm. Zapewniamy, że metoda jest w pełni bezpieczna.
buahahahahaha? Przepraszam, ale czy my jesteśmy w kabarecie?
i: "zapewniamy"? Jakiś audyt był przeprowadzany albo jakieś rzeczowe potwierdzenie zamiast pustosłowia?
Bo ja zapewniam, że ING ma kwaterę główną na Ksieżycu! Serio serio!
15-04-2016
19:18
– ostatnio edytowany
17-04-2016
09:10
przez
AgnieszkaBin
Coś do przeczytania w temacie bezpiecznych algorytmów.
16-04-2016 10:21
Do pracowników banku mam prośbę: lepiej nie odpowiadajcie wcale niż macie odpowiadać frazesami typu "zapewniamy, że transakcje są bezpieczne". Bardzo fajnie, że tak jest, wszyscy się cieszą z tego powodu, ale już jakiś czas temu pytałem dlaczego od dwóch-trzech miesięcy muszę autoryzować przelewy do ZUSu skoro przez ostatnie 10 lat system nigdy o to nie prosił? Jest to bardzo irytujące. Czy ktoś mógłby sensownie odpowiedzieć dlaczego tak się dzieje i czemu to zostało zmienione?
18-04-2016 11:26
@atmt Dostosowaliśmy nasz mechanizm do najnowszej rekomendacji Komisji Nadzoru Finansowego (rekomendacja dotycząca bezpieczeństwa transakcji płatniczych wykonywanych w internecie).
18-04-2016 11:29
Można prosić o podanie źródła? Pobieżnie sprawdziłem stronę KNF i... nie doszukałem się.
Po wtóre - czyli możemy liczyć, że bank będzie jednak wymagał autoryzacji wszystkich transakcji (poza wzorcami) i wróci normalność? ![]()
18-04-2016 19:15
Czy wstawianie linków na forum jest zakazane ?
Czy może temat artykułu o kradzieżach kilkudziesięciu milionów złotych z kont internetowych nie jest na rękę bankowi ?
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |