28-02-2024 11:17
To teraz powiedzcie proszę, jak pozbyć się tych reklam przed moimi produktami w taki sposób, aby nie płacić za konto firmowe. Od 1 marca wymagacie włączenia zgód marketingowych, a jedyną opcją pozbycia się tych ***ianych reklam to wyłączenie ich. Czekam na odpowiedź konkretną, jak wyłączyć to ścierwo, które się wyświetla.
28-02-2024 16:09
MiG Szkoda, że tak uważasz. Wiele zmian, które wprowadziliśmy są odpowiedzią właśnie na opinie naszych klientów.
tomgacz Nie umożliwiamy edycji prezentowania ofert marketingowych na ekranie po zalogowaniu.
28-02-2024 16:19
ciekawe których Klientów? tych w opłaconych testach?
Jak proponowałem byście zrobili tu - na otwartym forum - ankietę czy Klienci wolą nową czy starą aplikację, to cisza. Co w sumie rozumiem, bo wynik byłby dla Was miażdżący, a trzeba było zrobić miejsce na słup z reklamami, których nie można wyłączyć.
28-02-2024 16:50
28-02-2024 16:55
> Szkoda, że tak uważasz. Wiele zmian, które wprowadziliśmy są odpowiedzią właśnie na opinie naszych klientów.
Weź przestań, klienci dzwonili i mówili:
- dodajcie więcej reklam,
- zlikwidujcie szybkie przelewy z dowolnego konta,
- zmniejszcie ikony bo są za duże,
- skomplikujcie obsługę, bo jest za prosta,
- wprowadźcie mrugające kwoty w różnych walutach, będzie weselej na ekranie,
Chciałbym uzyskać odpowiedź na pytanie:
jakie zmiany wg Was (ING) uważacie za udane?
28-02-2024 17:15
29-02-2024 07:59
Wchodzę w swoje karty albo na przykład kredyty i na pierwszym miejscu powinny pokazać się moje karty, które mam i moje kredyty, a pokazują się reklamy. Na chwilę obecną przy kredytach mam tyle reklam, że nie widzę mojego kredytu - musze przewijać na bok aby zobaczyć jaki kredyt mam - toż to porażka totalna xD
29-02-2024 23:30
29-02-2024 23:40
01-03-2024 12:52
Chciałem dodać jeszcze - nieco off topic - do wszystkich powyższych uwag, z którymi się zasadniczo zgadzam - że bardzo dziwi mnie jak Bank traktuje klientów. Czy ING można nadal traktować poważnie?
Chodzi mi o powiadomienia w aplikacji. Dziś informacja o niedostępności systemu zaczyna się tak: "Daaj mi tę noc, tęę jedną noc ...". Tyle właściwie widziałem na ekranie telefonu. Zastanawiałem się, czy to może nie jest reklama seks shopu lub podobnych usług - o co w ogóle chodzi. Czuję się zażenowany. Bank to nie jest jakiś portalik społecznościowy o miernej reputacji lub aplikacja rozrywkowa. Oczekuję profesjonalnej, czytelnej, merytorycznej informacji a nie gadżetów, reklam, wodotrysków, żartów, głupot etc - od tego są inne instytucje i firmy.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |