Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Dodawanie załączników do potwierdzenia spełnienia warunków umowy

Witam wszystkich!
Mam problem z dołączeniem załączników w aplikacji mobilnej. Chciałam uruchomić 2 transze kredytu i muszę w związku z tym przesłać dokumentację osobnym wnioskiem. Problem pojawia się w momencie próby dodania załącznika, dotykam palcem opcje dodaj załączniki, napis się podkreśla i nic się dalej nie dzieje... Pani na infolinii powiedziała żeby skorzystać z komputera, na informacje o tym że nie posiadam komputera kazała iść do sąsiada pożyczyć albo coś innego wymyślić i więcej nic nie może poradzić, bo to się często zdarza w tej aplikacji. Czy istnieje jakaś szansa że jednak aplikacja zadziała tak jak powinna? Dodam ze aplikacja jest aktualna i posiada wszystkie uprawnienia :-(
Odpowiedz
0 Lajków
AnnaWo
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
24-02-2021
Wiadomość 1 z 8 (9 421 wyświetleń)

Re.: Dodawanie załączników do potwierdzenia spełnienia warunków umowy

A może dodają się z dużym opóźnieniem albo plik jest za duży ? Spróbuj go zmniejszyć może zadziała Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Roksana
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-02-2021
Wiadomość 2 z 8 (9 420 wyświetleń)

Re.: Dodawanie załączników do potwierdzenia spełnienia warunków umowy

W ogóle nic się nie pojawia, żadne okienko do dodawania załączników, aplikacja nie reaguje na to że ja wybieram opcję "Dodaj pliki z dysku", podkreśla jedynie to wyrażenie jako zaznaczone ale nie wykonuje żadnego polecenia.
Odpowiedz
0 Lajków
AnnaWo
Doradca z ambicjami I
3
0
24-02-2021
Wiadomość 3 z 8 (9 402 wyświetleń)

Re: Re.: Dodawanie załączników do potwierdzenia spełnienia warunków umowy

AnnaWo A czy w Moim ING po zalogowaniu przez przeglądarkę internetową pojawia się ten sam kłopot? 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 4 z 8 (9 382 wyświetleń)

Nie, jedynie w aplikacji nie działa. Używając moje ing w przeglądarce telefonu udało mi się załączyć pliki.
Odpowiedz
0 Lajków
AnnaWo
Doradca z ambicjami I
3
0
24-02-2021
Wiadomość 5 z 8 (9 369 wyświetleń)

Wiemy o trudnościach w dodawaniu załączników przez aplikację. Już nad tym pracujemy.
Przepraszam za utrudnienia. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 6 z 8 (9 366 wyświetleń)

[ Edytowane ]

I jak wam idzie ta praca nad tym problemem? Dwa lata później nie mogę załączyć plików. Spinner mieli się w nieskończoność przy pliku o wadze 200kb.

Odpowiedz
0 Lajków
suwi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
19-01-2023
Wiadomość 7 z 8 (6 045 wyświetleń)

@suwi Chcielibyśmy to wyjaśnić dla Ciebie, dlatego potrzebujemy dodatkowych informacji. Do którego produktu u nas chcesz przesłać załączniki? Czy do kredytu hipotecznego? Czy próbujesz dodać plik przez aplikację czy po zalogowaniu na przeglądarce? Jeżeli przez aplikację, czy korzystasz z telefonu z systemem iOS czy Android? Jaką masz obecnie wersję aplikacji? Jeżeli przez przeglądarkę to jaki to jest rodzaj przeglądarki i jej wersja? 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 8 z 8 (6 020 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy