Odpowiedz

Bilety na przejazd autostradą

Czy ING planuje wprowadzić możliwość zakupu biletów autostradowych w aplikacji? Współpracujecie w przypadku videotollingu z Autopay'em, a Wasza konkurencja, która również z Autopay'a korzysta (Millennium) wprowadziła już bilety do aplikacji Emotikon: Mrugający

Czekam z niecierpliwością.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
34
7
02-12-2022
Wiadomość 1 z 3 (1 376 wyświetleń)

Re: Bilety na przejazd autostradą

Obecnie Autopay w Moim ING działa na wybranych odcinkach autostrad: A4 (odcinek Katowice - Kraków) i A1 (odcinek Toruń - Gdańsk). O nowych możliwościach płatności za przejazdy będziemy informować na bieżąco.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
354
68
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 268 wyświetleń)

Re: Bilety na przejazd autostradą

Z całym szacunkiem, ale wiem jak obecnie działa Autopay w ING Emotikon: Mrugający Nie pytałem również czy będziecie informować po wprowadzeniu zmian tylko czy w ogóle są takie plany.
Jak rozumiem planów żadnych nie ma? Szkoda, nadal do biletów muszę używać osobnej aplikacji.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
34
7
02-12-2022
Wiadomość 3 z 3 (1 255 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
wpłatomat przeliczył niepoprawnie wpłacaną kwotę i oddał kwotę pomniejszoną

Dnia 16 maja 2023r. w około godziny 11:40 robiłam wpłatę w oddziale ING w Siedlcach. Wpłacałam 9000zł w nominałach 50szt. 100zł i 20szt. 200zł

Po czym pojawiła się informacja o niezgodności kwoty z któ

...

02-06-2023
Re: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

Skoro sami sie nie chca wypowiedziec, ze przedluzaja, to zapewne nie przedluzaja.

02-06-2023
Re.: Inwestowanie - od czego zacząć?

Czy ktoś inwestował w zasoby naturalne, takie jak metale szlachetne, ropa naftowa i inne minerały? Czy istnieją jakieś pułapki związane z ustawodawstwem? Znalazłem tylko https://nationalwealth.pl/ jak

...

01-06-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy