06-10-2023 13:42
Zostało to zgłoszone do Apple. Problem jest globalny i nie dotyczy wyłącznie naszej aplikacji, a wszystkich aplikacji korzystających z oficjalnej biblioteki yubico na urządzenia mobilne z IOS.
06-10-2023 20:42
i to jest konkret! super, dzięki za info o postępach, to bardzo cenne!!! zdrowia.
14-11-2023 16:43
Minęły prawie dwa miesiące i nadal żadnej poprawy. Problem nie jest globalny, bo inne aplikacje pozwalają na użycie kluczy U2F. Weźcie w końcu pushnijcie tego zagłodzonego PMa, żeby przełożył ticket do TODO, bo to juz lekka przesada.
14-11-2023 21:53
Dokładnie, to już przesada. Jak wyżej zostało napisane, to jedyna apka która nie działa.
Szkoda, że jesteście jedynym bankiem z kluczami w ogóle - w przeciwnym razie bym już dawno odszedł.
Zróbcie coś.
15-11-2023 16:53
Wersja z poprawkami jest przewidziana na koniec listopada. Prosimy, jeszcze o chwilę oczekiwania
29-11-2023 22:04
Wczoraj wydana została wersja z poprawkami dla iOS. Zainstalowałem nową wersję zadowolony, że po kilku miesiącach nareszcie udało się rozwiązać problem z kluczami U2F dla urządzeń Apple.
Niestety przeliczyłem się. Aktualnie już nie ma nawet prośby o przyłożenie klucza do urządzenia. Od razu po wpisaniu numeru PIN dla aplikacji dostaje komunikat błędu „Coś poszło nie tak spróbuj ponownie”. Bez żadnej nawet próby o zweryfikowanie klucza. Oczywiście nie ma możliwości zmiany sposobu autoryzacji z występującym błędem.
Coraz częściej myślę aby zrezygnować z usług ING. Problemy z menadżerami haseł, niedziałająca usługa U2F. Naprawdę zawiodłem się na usługach bezpieczeństwa w ING.
08-12-2023 22:09
Obecnie problem zniknął. Logowanie kodem U2F do ING przebiega podobnie jak na kompie - przyłóż -> pin -> przyłóż i jak na razie wychodzi na to, że zostało to naprawione.
10-12-2023 13:27
A na pewno zaktualizowałeś iOS do najnowszej wersji też? bo to też było wymagane, przy najmniej u mnie.
Od tego czasu wszystko działa sprawnie.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |