Odpowiedz

Odrzucenie płatności BLIK

Dzień dobry,

chciałam kupić w aplikacji mobilnej bilet komunikacji miejskiej, po wybraniu płatności Blik wygenerowałam kod blik, wpisałam w aplikacji i potwierdziłam w aplikacji mobilnej ING, niestety  płatność nie przeszła ( środki pieniężne na koncie były wystarczające na pokrycie płatności).

Niestety po 30 sekundach od pojawienia się w autobusie podszedł kontroler i ukarał mnie mandatem za brak biletu mimo że pokazałam, że płatność jest odrzucona i muszę ponowić płatność. Czy jest możliwość dotarcia do historii generowania kodów blik lub potwierdzenie, że blik nie przeszedł, muszę złożyć reklamację i taki dowód jest w tym przypadku potrzebny. Na koncie nie mam śladu ponieważ płatność nie przeszła.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Magda2023
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 119 wyświetleń)

Re: Odrzucenie płatności BLIK

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam będziemy Ci mogli pomóc i przyjmiemy w tej sprawie odpowiednie zgłoszenie. Nasi specjaliści dostępni są w dni robocze w godzinach 8:00 - 22:00 oraz w soboty w godzinach 8:00 - 16:00.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
82
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (3 040 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy