Odpowiedz

Odrzucenie płatności BLIK

Dzień dobry,

chciałam kupić w aplikacji mobilnej bilet komunikacji miejskiej, po wybraniu płatności Blik wygenerowałam kod blik, wpisałam w aplikacji i potwierdziłam w aplikacji mobilnej ING, niestety  płatność nie przeszła ( środki pieniężne na koncie były wystarczające na pokrycie płatności).

Niestety po 30 sekundach od pojawienia się w autobusie podszedł kontroler i ukarał mnie mandatem za brak biletu mimo że pokazałam, że płatność jest odrzucona i muszę ponowić płatność. Czy jest możliwość dotarcia do historii generowania kodów blik lub potwierdzenie, że blik nie przeszedł, muszę złożyć reklamację i taki dowód jest w tym przypadku potrzebny. Na koncie nie mam śladu ponieważ płatność nie przeszła.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Magda2023
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 674 wyświetleń)

Re: Odrzucenie płatności BLIK

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam będziemy Ci mogli pomóc i przyjmiemy w tej sprawie odpowiednie zgłoszenie. Nasi specjaliści dostępni są w dni robocze w godzinach 8:00 - 22:00 oraz w soboty w godzinach 8:00 - 16:00.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
79
10
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (2 595 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy