Odpowiedz

Odrzucenie płatności BLIK

Dzień dobry,

chciałam kupić w aplikacji mobilnej bilet komunikacji miejskiej, po wybraniu płatności Blik wygenerowałam kod blik, wpisałam w aplikacji i potwierdziłam w aplikacji mobilnej ING, niestety  płatność nie przeszła ( środki pieniężne na koncie były wystarczające na pokrycie płatności).

Niestety po 30 sekundach od pojawienia się w autobusie podszedł kontroler i ukarał mnie mandatem za brak biletu mimo że pokazałam, że płatność jest odrzucona i muszę ponowić płatność. Czy jest możliwość dotarcia do historii generowania kodów blik lub potwierdzenie, że blik nie przeszedł, muszę złożyć reklamację i taki dowód jest w tym przypadku potrzebny. Na koncie nie mam śladu ponieważ płatność nie przeszła.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Magda2023
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 442 wyświetleń)

Re: Odrzucenie płatności BLIK

Skontaktuj się, proszę, z naszymi specjalistami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam będziemy Ci mogli pomóc i przyjmiemy w tej sprawie odpowiednie zgłoszenie. Nasi specjaliści dostępni są w dni robocze w godzinach 8:00 - 22:00 oraz w soboty w godzinach 8:00 - 16:00.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (4 363 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy