14-12-2016 15:37
Czy w przyszłości bank przewiduje zmiany w tym kierunku? Żeby dołączenie kolejnych zaufanych urządzeń było możliwe, nie naruszając jednocześnie zasad bezpieczeństwa i ochrony dany. Z mojego konta ING, poza mną korzysta jeszcze jedna osoba. Nie ma konieczności pełnego dostępu do konta na innym urządzeniu (by najmniej dla moich potrzeb, nie wiem jak inni użytkownicy) wystarzy możliwość sprawdzenia dostępnych środków.
15-12-2016 15:46
@duszek2804 Jeżeli do Twojego rachunku jest upoważniony pełnomocnik to powinien on posiadać własny login i hasło do bankowości internetowej. Zgodnie z regulaminem nie pownieneś nikomu udostepniać swoich danych do logowania. Dostęp do bankowości elektronicznej wydamy dla osoby upoważnionej bezpłatnie. Wystarczy, że zjawi się ona w dowolnej placówce naszego banku z ważnym dokumentem tożsamości.
17-12-2016 11:08
Muszę przyznać, że ta zmiana w przypadku nowej aplikacji to spory krok do tyłu. Olbrzymim plusem starej aplikacji było to, że mogłem mieć w zaufanych urządzeniach zarówno telefon, jak i tablet - dzisiaj tego nie ma i jest to dla mnie utrudnienie. Mam nadzieję, że zmiany nadejdą i spowodują, iż z czasem będzie można mieć więcej urządzeń zaufanych.
18-12-2016 11:20
Pisaliśmy juz o tym
NataliaJ pisze:
Na drugim urządzeniu możesz skorzystać z bankowości internetowej Moje ING, która jest w RWD i dostosowuje się do wielkości urządzenia.
20-12-2016 16:21
Witam, na ipad pobrałem najnowszą wersję 2.01 i po zweryfikowaniu urządzenia usuwa mi z zaufanych iphone'a, gdy autoryzuje iphone to usuwa mi ipad'a i tak non stop. Na iphonie mam wersje 2.00. Czy jest to jakiś błąd?
20-12-2016 16:26
na iphonie zaktualizowałem do 2.01 aktywowałem aplikacje i znowu wywaliło mi ipada z zaufanych urządzeń...
20-12-2016 16:31
@danielson Moje ING Mobile możesz przypisać do jednego urządzenia mobilnego. Podyktowane jest to kwestiami bezpieczeństwa. Moje ING czyli pełna wersja bankowości elektronicznej działa w technologii RWD, czyli dopasowuje się do wielkości ekranu użytkowanika. Jeżeli logujesz się również przez swojego iPada do bankowości internetowej to proponujemy robić to przez stronę internetową.
20-12-2016 16:43
Jest to bardzo słabe rozwiązanie, a logowanie się poprzez stronę (gdzie nie mogę używać touch id) jest uciążliwe. Uważam to za krok w tył a było już tak dobrze.
24-01-2017 16:05
@danielson Prosimy o aktualizację do wersji 2.0.2. Na podstawie sugestii klientów udostępniliśmy możliwość dodania 3 urządzeń zaufanych. Nie zmienia się to, że logowanie działa 1:1 (jedno urządzenie - jeden login).
24-01-2017 16:12
@duszek2804 @dejw Jest już nowa aktualizacja 2.0.2. Wzięlimy pod uwagę Wasze opinie i udostępniliśmy możliwość dodania 3 urządzeń zaufanych. Nie zmienia się to, że logowanie działa 1:1 (jedno urządzenie - jeden login).
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024