Płatności

Odpowiedz

Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

17 lat jestem klientem banku a ten bez zapowiedzi blokuje mi konta. Nie mam dostępu do swoich pieniędzy od dwóch tygodni. Bank zablokował konto beż podania przyczyny. Idę do placówki nic nie wiedzą każą dzwonić na infolinię tam tym bardziej nic nie wiedzą. Pytam dlaczego jest zablokowane konto mówią że nie wiedzą. Każą pisać reklamację. Oczywiście napisałem i czekam już dwa tygodnie na odpowiedz. Wynagrodzenie za pracę wpływa mi na to konto a nie mam dostępu do swoich pieniędzy.

Stanowczo odradzam ten bank. Każdy inny ale nie ten.

A OSOBIE KTÓRA ZARAZ ODPISZE NA MOJEGO POSTA ABYM SKONTAKTOWAŁ SIĘ Z INFOLINIĄ I ŻE TAM JEST SZEREG SPECJALISTÓW TO PROSZĘ SOBIE DAROWAĆ. SAM UKRAINIEC KTÓRY NIC NIE WIE.

TRAGEDIA

A JAK CZYTAM INNE FORA TO NIE JESTEM SAM W TAKIEJ SYTUACJI ŻE ING ROBI TO NAGMINNIE.

Odpowiedz
0 Lajków
emilian11
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
21-03-2023
Wiadomość 11 z 11 (1 075 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A oni odpowiadają tak dla tych co odpowiadali że zmienia, tylko czasu potrzebują ?

01-10-2023
Opłata za zajecie egzekucyjne

Witam,
ING w koncie blokada na zajęcie egzekucyjne 4142 zł + 7 zł + 7zł pobrane zaległy zUS 23.09

Dziś dostaje obciążenie z ing 450 zł opłata za egzekucje????
To chyba jakaś pomyłka

01-10-2023
Re.: Błąd dla iOS 17

Mam ten sam problem.

iOS17 dla deweloperów jest od czerwca, a ING dopiero tydzień temu się o tym dowiedziało.

Na infolinii po sprawdzeniu prób logowania okazało się, że za każdym razem gdy wyskakuje błą

...

29-09-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy