Odpowiedz

Re: Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze.

Przesłaliśmy już wiadomość do odpowiedniego zespołu. Prosimy o cierpliwość.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 121 z 125 (3 605 wyświetleń)

Cóż, dziś 2 dzień, kiedy bank ING obraca moimi 10800 zł bezprawnie. Będę tak odliczać codziennie. Za parę dni będę to robić publicznie. Najbardziej publicznie jak się da.
Odpowiedz
0 Lajków
Ringram
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
08-08-2020
Wiadomość 122 z 125 (3 571 wyświetleń)

Przekazaliśmy prośbę o przyśpieszenie reklamacji do odpowiedniej jednostki. To wszystko, co możemy tutaj zrobić.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 123 z 125 (3 564 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat zabrał pieniądze.

Mi zdarzyło się to nie raz, że połknęło pieniądze,

ostatnim razem w Katowicach na Józefowskiej wpłacałem, miałem do wpłaty okolo 20 tys, widzialem ze bankomat swiruj bo otwieral i zamykal szyflade i mrugał ekran, wlozylem 5000zł przeliczylo gra, ekran pomrugał ale działa to mowie wplace troche mniej zeby nie zacielo i wplacilem jakies 2000-3000zł niestety juz tym razem nie liczylem dokladnie. No i error, zglosilem reklamacje, bank "przyznał" mi 3100zł 4-5 tys zł znikneło! złożyłem odwołanie ale chyba bedzie ciezko, sprawe zgłosze na policje ale oni banków nie ruszają z zasady wiec pewnie pieniadze pojda sie bujac dlatego z wlasnego doswiadczenia- wpłatomat nie działał jeszcze 10 dni po wpłacie. ODRADZAM BANK ze wzgledu na takie "złodziejskie praktyki" szczegolnie omijajacie wpłatomaty!

Odpowiedz
0 Lajków
PrzemekZ
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
31-08-2020
Wiadomość 124 z 125 (3 425 wyświetleń)

PrzemekZ, przykro nam, że tak uważasz. Urządzenia takie jak bankomaty i wpłatomaty rejestrują wszystkie operacje w dziennikach elektronicznych i są skrupulatnie monitorowane i analizowane. Wszystkie reklamacje rozpatrywane są w oparciu o dziennik elektroniczny urządzenia. Takie zapisy stanowią dla nas kluczowe źródło informacji o wszystkich operacjach na urządzeniu i to na nim opieramy naszą decyzję. 

Proszę, podaj nam numer Twojego odwołania, przekażemy sprawę do odpowiedniej jednostki.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 125 z 125 (3 423 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy