Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat nie zaksięgował pieniędzy na koncie

Dzień dobry,

W dniu wczorajszym wpłatomat za pośrednictwem blika pobrał pieniądze.. niestety na urządzeniu pokazał się błąd „awaria modułu” i nie zaksięgowano środków na koncie. Bardzo proszę o przyspieszenie procesu reklamacyjnego. Nr reklamacji 000036/012022
Odpowiedz
0 Lajków
Lukasz12343567
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
02-01-2022
Wiadomość 1 z 7 (7 910 wyświetleń)

Re: Wpłatomat nie zaksięgował pieniędzy na koncie

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Reklamacje staramy się rozpatrywać tak szybko, jak to możliwe.

Przekazaliśmy Twoją prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniej jednostki.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 2 z 7 (7 902 wyświetleń)

Dziękuje za odpowiedź, ile z reguły trwa zwrot środków?
Odpowiedz
0 Lajków
Lukasz12343567
Doradca z ambicjami I
3
0
02-01-2022
Wiadomość 3 z 7 (7 883 wyświetleń)

Zgłoszenia wyjaśniamy tak szybko, jak to możliwe. Termin, który podajemy to zawsze maksymalny czas rozpatrzenia reklamacji. W przypadku Twojej reklamacji, musimy sprawdzić wpłatomat, w którym dokonywałeś wpłaty. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
264
48
11-02-2020
Wiadomość 4 z 7 (7 880 wyświetleń)

Niestety do dnia dzisiejszego nic nie ruszyło ale sprawie niezaksięgowanej wpłaty, ja rozumiem, ze trzeba zamówić konwój który przyjedzie i przeliczy czy kwota w bankomacie wskazuje większa ilość banknotów. Natomiast to nie może być tak, ze człowiek ma czekać 21 dni na swoje środki. Jeżeli nie jesteście Państwo w stanie szybko rozpatrzyć reklamacji to proszę o dodanie środków na konto warunkowo, ponieważ po to wpłacam środki na konto, żeby opłacić rachunki, a życie bez prądu w XXI w to nie jest fajna rzecz
Odpowiedz
0 Lajków
Lukasz12343567
Doradca z ambicjami I
3
0
02-01-2022
Wiadomość 5 z 7 (7 716 wyświetleń)

Prosimy, sprawdź Wiadomości w Moim ING. Powinieneś otrzymać już odpowiedź na swoje zgłoszenie. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 6 z 7 (7 584 wyświetleń)

miałam podobną sytuację czy pieniądze zostały w całości zwrócone?
Odpowiedz
0 Lajków
Agata2
Doradca z ambicjami I
6
0
19-02-2022
Wiadomość 7 z 7 (7 074 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy