Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Mułobankomat i kontrola dostępu drzwi na kartę ING

ING dwa pytania i proszę nie odpowiadać wymijająco:

1. Dlaczego pomarańczowe bankomaty ING to mułowate maszyny przy których trzeba mieć dużo cierpliwości aby wypłacić pieniądze kartą, a przetwarzanie danych trwa i trwa, a wytwarzane ciepło przez maszynę generuje pot na czole?

2. Dlaczego udostępniając wypłatę BLIKiem w mułobankomatach nie mogę się dostać do maszyny gdyż w drzwiach banku znajduje się czytnik kart, a czeluście banku otworzą się dopiero po przyłożeniu karty z banku ING gdzie w ostateczności uzyskam dostęp do mułobankomatu. Nie mając sprawnej karty ING gdyż uległa z niewiadomej mi przyczyny awarii mam wyważyć Państwu drzwi celem wypłaty BLIKiem? Byłbym wtedy pierwszym Klientem który z klasą wypłacił BLIKiem gotówkę z Waszego mułobankomatu.

Trochę określiłem sytuację z humorem lecz sentecja całkiem na poważnie.

Ernest
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
55
37
03-11-2015
Wiadomość 1 z 7 (28 248 wyświetleń)

Re.: Mułobankomat i kontrola dostępu drzwi na kartę ING

Napisz nam w jakiej lokalizacji znajduje się urządzenie, o którym piszesz. Sprawdzimy jego działanie.
Przekazałam również Twoją uwagę co do dostępności urządzeń do odpowiedniej jendostki.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 2 z 7 (28 188 wyświetleń)

Pani @KamilaCczy wszystko musi być podane na tacy?

A na przykład oddział w Radlinie.

Odpowiedz
0 Lajków
Ernest
Doradca z ambicjami III
55
37
03-11-2015
Wiadomość 3 z 7 (28 177 wyświetleń)

Zgłosiliśmy wolne działanie urządzenia.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 4 z 7 (28 137 wyświetleń)

@MateuszFi co dalej? Odpowiedź jest niekompletna! Jak zresztą zawsze... proszę jeszcze odpowiedzieć na drugą kwestię jakim celem montujecie kontrolę dostępu i w jaki sposób rozwiążecie problem wypłaty BLIKiem gdy do mułobankomatu trzeba wejść przez drzwi z kontrolą dostępu czytnika kart ING?

Ernest
Doradca z ambicjami III
55
37
03-11-2015
Wiadomość 5 z 7 (28 007 wyświetleń)

Każde nasze zgłoszenie dotyczące działania bankomatów jest przez nas analizowane i w większości sytuacji jest wysyłany serwis by przeanalizować sytuację na miejscu.

Celem instalacji czytników do Stref 24 h jest ograniczenie dostępu bezdomnych, którzy zanieczyszczają te strefy. Instalacja czytników została wprowadzona na podstawie opinii od klientów.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 6 z 7 (27 730 wyświetleń)

Pani @KatarzynaA to mnie się nie pytaliście. Tak samo jak w przypadku Państwa innowacyjności w bankowaniu mobilnym jak i poprzez nowy interfejs w przeglądarce.

Nie chciałbym być uszczypliwy, ale czekam z niecierpliwością na odpowiedź z drugiego członu mojego pytania tj. w jaki sposób więc wypłacić pieniądze za pomocą BLIKa bez karty bankomatowej... czekam na trafione i nie wymijające jak dotychczas odpowiedzi.

Jeśli nie ma możliwości proszę więc piznąć się w pierś i przyznać do tego, że nie ma żadnej możliwości wypłaty z Państwa bankomatów co czyni bank ING nieatrakcyjnym i naprawić sytuację jak najszybciej.

Ernest
Doradca z ambicjami III
55
37
03-11-2015
Wiadomość 7 z 7 (27 725 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy