11-04-2017 20:44
ING dwa pytania i proszę nie odpowiadać wymijająco:
1. Dlaczego pomarańczowe bankomaty ING to mułowate maszyny przy których trzeba mieć dużo cierpliwości aby wypłacić pieniądze kartą, a przetwarzanie danych trwa i trwa, a wytwarzane ciepło przez maszynę generuje pot na czole?
2. Dlaczego udostępniając wypłatę BLIKiem w mułobankomatach nie mogę się dostać do maszyny gdyż w drzwiach banku znajduje się czytnik kart, a czeluście banku otworzą się dopiero po przyłożeniu karty z banku ING gdzie w ostateczności uzyskam dostęp do mułobankomatu. Nie mając sprawnej karty ING gdyż uległa z niewiadomej mi przyczyny awarii mam wyważyć Państwu drzwi celem wypłaty BLIKiem? Byłbym wtedy pierwszym Klientem który z klasą wypłacił BLIKiem gotówkę z Waszego mułobankomatu.
Trochę określiłem sytuację z humorem lecz sentecja całkiem na poważnie.
12-04-2017 20:21
Napisz nam w jakiej lokalizacji znajduje się urządzenie, o którym piszesz. Sprawdzimy jego działanie.
Przekazałam również Twoją uwagę co do dostępności urządzeń do odpowiedniej jendostki.
12-04-2017 21:08
Pani @KamilaCczy wszystko musi być podane na tacy?
A na przykład oddział w Radlinie.
13-04-2017 21:31
Zgłosiliśmy wolne działanie urządzenia.
15-04-2017 08:01
@MateuszFi co dalej? Odpowiedź jest niekompletna! Jak zresztą zawsze... proszę jeszcze odpowiedzieć na drugą kwestię jakim celem montujecie kontrolę dostępu i w jaki sposób rozwiążecie problem wypłaty BLIKiem gdy do mułobankomatu trzeba wejść przez drzwi z kontrolą dostępu czytnika kart ING?
18-04-2017 14:02
Każde nasze zgłoszenie dotyczące działania bankomatów jest przez nas analizowane i w większości sytuacji jest wysyłany serwis by przeanalizować sytuację na miejscu.
Celem instalacji czytników do Stref 24 h jest ograniczenie dostępu bezdomnych, którzy zanieczyszczają te strefy. Instalacja czytników została wprowadzona na podstawie opinii od klientów.
18-04-2017 14:18
Pani @KatarzynaA to mnie się nie pytaliście. Tak samo jak w przypadku Państwa innowacyjności w bankowaniu mobilnym jak i poprzez nowy interfejs w przeglądarce.
Nie chciałbym być uszczypliwy, ale czekam z niecierpliwością na odpowiedź z drugiego członu mojego pytania tj. w jaki sposób więc wypłacić pieniądze za pomocą BLIKa bez karty bankomatowej... czekam na trafione i nie wymijające jak dotychczas odpowiedzi.
Jeśli nie ma możliwości proszę więc piznąć się w pierś i przyznać do tego, że nie ma żadnej możliwości wypłaty z Państwa bankomatów co czyni bank ING nieatrakcyjnym i naprawić sytuację jak najszybciej.
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |