20-05-2024 17:08 | Edytowano: 20-05-2024 17:10
Dzień dobry, w dniu 15 maja około godziny 17.30 we wpłatomacie przy ul. Kruczej 46 blikiem na konto osobiste wpłacane zostały środki w kwocie 9.000,00 zł. Po włożeniu pieniędzy do wpłatomatu pojawił się komunikat ''awaria modułu wpłat'', a następnie informacja, że urządzenie jest chwilowo nieczynne. Chwilę po zdarzeniu została złożona reklamacja nr 110754/052024, a czas jej rozpoznania to 6 czerwca 2024 r. Nie mam możliwości czekania na pieniądze przez tak długi okres czasu, zwłaszcza, że prowadzę firmę i posiadam w ING również konto firmowe. Wysłałem na czacie kilka próśb o przyspieszenie rozpoznania reklamacji, niemniej jednak bezskutecznie, ponieważ środki w dalszym ciągu nie zostały zwrócone na moje konto. Co ciekawe wpłatomat był czynny następnego dnia, a środki nadal nie są zaksięgowane. Jeśli urządzenie miało wątpliwości co do stanu banknotów lub było przepełnione, powinno je zwrócić. . Nie jest to również pierwsza taka sytuacja, ponieważ w sierpniu 2023 r. podczas wpłaty środków we wpłatomacie Planet Cash na Dworcu Wschodnim miała miejsce dokładanie taka sama sytuacja, z tym, że reklamacja została rozpoznana już po 3 dniach, a środki zwrócone na konto. Proszę o podjęcie działań mających na celu zwrot środków, ponieważ nie mogę sobie pozwolić na tak długie oczekiwanie na rozpoznanie reklamacji, tym bardziej, że posiadam w ING zobowiązania finansowe do spłaty.
20-05-2024 17:12
Przykro mi w związku z tą sytuacją. Przekazałem do działu reklamacyjnego prośbę o jak najszybszą analizę Twojego zgłoszenia.
10-08-2024 13:16
W dniu 10 sierpnia założyłam konto w Państwa banku z poleceń znajomych, o godzinie 10:00 próbowałam wpłacić blikiem 4000zł gdyż jeszcze nie zamówiłam karty. Takie wpłaty w moim starym banku wykonywałam wielokrotnie bez żadnych problemów. Niestety maszyna po pobraniu banknotów zawiesiła się, ekran zgasł a pieniądze nie wróciły spowrotem jak również żadne potwierdzenie. Były to moje jedyne środki do życie i niestety nie bez nich mam jak funkjonować. 13.08 mam termin płatności zobowiązań, a za zwłokę będą pobierane odsetk, nie mam również możliwości wykonania np. zakupów spożywczych. Na infolinii dowiedziałam się że mogę zawnioskować o uznanie warunkowe na czas rozpatrywania reklamacji, o co serdecznie proszę. Jestem zrozpaczona, zostałam bez środków do życia. Proszę o priorytetowe potraktowane mojej spawy. Nr mojej reklamacji 106845/082024
10-08-2024 13:32
Przykro mi, że wpłatomat nie zaksięgował Twojej wpłaty. Dziękuję, za numer zgorzenia. Przekazałam informacje do działu reklamacji z prośbą o jak najszybsze rozpatrzenie zgłoszenia.
12-08-2024 12:16
12-08-2024 12:19
Przykro mi, natomiast nie mamy tutaj wglądu w dane w systemie bankowym i w dane naszych klientów. W Twojej sprawie przekazaliśmy prośbę o pilne rozpatrzenie zgłoszenia. To wszystko, co możemy tutaj zrobić. Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING i specjaliści sprawdzą dla Ciebie szczegóły zgłoszenia.
13-08-2024 09:54
18-12-2024 20:25
w dniu 18.12 robilem wpłate pieniedzy ok 19.10 nr wplatomatu R N E T S F 11 , kwota 900 zl , nie została zaksiegowana a bankomat przestał działać co jest z moimi środkami ?
18-12-2024 20:30
Nie mamy tutaj wglądu do systemu bankowego. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie z infolinią pod numerem 32 357 00 69, tylko w ten sposób możemy przyjąć reklamację.
... 14-11-2025
@viggen:
@maszaikasza:Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie
Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze.
Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się s
... 14-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |