Odpowiedz

Re: Re.: Źle rozliczona reklamacja

Kat, możesz zaktualizować dokument tożsamości na ważny paszport w naszym oddziale. Wtedy, na podstawie tego dokumentu będziemy mogli przygotować dla Ciebie nowe dane do logowania do bankowości internetowej. 

Odwołanie od naszej odpowiedzi na reklamację możesz złożyć w dowolnym terminie, np. kiedy zaktualizujesz dokument tożsamości w oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
621
129
19-03-2018
Wiadomość 11 z 15 (3 658 wyświetleń)

Re.: Źle rozliczona reklamacja

Dzień dobry . Czy jest możliwość złożenia reklamacji pisemnie do oddziału ING jeżeli mam zastrzeżony dowód i czekam na wyrobienie dokumentów? Przyjmowane są reklamacje pisane przez klientów czy tylko pisane w waszym systemie? Bo chciałam złożyć reklamację a na wyrobienie nowych dokumentów trzeba czekać, a nie chciała bym, usłyszeć że na reklamacje jest już nie możliwa.
Odpowiedz
0 Lajków
Kat
Kat
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
20-04-2021
Wiadomość 12 z 15 (3 590 wyświetleń)

Reklamację możesz złożyć w dowolnym momencie. Gdy potwierdzimy Twoją tożsamość na podstawie aktualnego paszportu, przyjmiemy od Ciebie reklamację.

Reklamację możemy zarejestrować w oddziale naszego banku, podczas rozmowy z naszą całodobową infolinią pod numerem 32 357 00 69 bądź przez opcję Czat po zalogowaniu się do bankowości elektronicznej. Nawet jeśli masz zastrzeżony dowód osobisty to możesz złożyć reklamację w naszym banku.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 13 z 15 (3 555 wyświetleń)

Na infolinii pani poinformowano że nawet nie może przyjąć reklamacji bo mam zablokowane konto z powodu włamania. Nie posiadam aktualnego paszportu i czekam aż wyrobią nowy. A sama zmiana hasła i loginu bez nowych dokumentu nie przejdzie. Liczyłam że na infolini będzie taka możliwość, bo w końcu każdy rozmówca jest werfikowany, ale niestety jest to utrudnione . Czy to nie przeszkadza w złożeniu reklamacji?
Odpowiedz
0 Lajków
Kat
Kat
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
20-04-2021
Wiadomość 14 z 15 (3 543 wyświetleń)

Specjalista na infolinii może przyjąć od Ciebie reklamacje mimo zastrzeżonego dowodu osobistego. Jednak nie udzielimy Ci żadnych informacji odnośnie Twoich produktów, usług czy złożonych reklamacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
264
48
11-02-2020
Wiadomość 15 z 15 (3 510 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy