Odpowiedz

Czas oczekiwania

Jestem po prostu wściekła. Czekam na decyzję od końcówki marca i dalej mam status 5/6. Terminy już gonią i stres ogromny. Ile czeka się na podpisanie umowy po dostaniu decyzji pozytywnej i po jakim czasie wpływają pieniądze na konto po podpisaniu decyzji na konto? Dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Majwi123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-05-2024
Wiadomość 1 z 5 (4 858 wyświetleń)

Re: Czas oczekiwania

Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojego wniosku, prosimy skontaktuj się z doradcą, z którym go składałaś, żeby dopytać o szczegóły.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
597
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (4 729 wyświetleń)

To jest bardzo ciekawe, ponieważ z tego co mi wiadomo to teraz nawet doradca/pośrednik nie jest w stanie uzyskać ŻADNEJ informacji od ING na jakim etapie jest wniosek. Ma wgląd taki jak klient, czyli strona internetowa plus numer wniosku i czekaj z popcornem jak w kinie...

To są jakieś żarty, że nie jest się w stanie nic dowiedzieć, kompletnie nic od nikogo.

Czcze gadanie, żeby kontaktować się z doradcą/pośrednikiem. Oni nie dostają żadnych informacji! ŻADNYCH!!!!!!!!

W innych bankach to jakoś idzie sprawnie, a tutaj wielka tajemnica. Ta najlepsza oferta to chyba tylko marketingowa zagrywka. Bo pod kątem podejścia do klienta to strzał w kolano.

Czas zmienić bank.

tomekk87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
28-05-2024
Wiadomość 3 z 5 (4 287 wyświetleń)

Po co kontaktować się z doradcą, skoro oni sami nic nie wiedzą, bo czekają na odpowiedź banku ? 

I to nie tydzień czy dwa, ale ponad miesiąc.. w moim przypadku zaraz wybije dwa miesiące. 

Czy bank w ogóle bierze to pod uwagę, że podaje jakieś terminy czasu oczekiwania, ludzie podpisują umowy przedwstępne itd. po czym jedyna odpowiedź to "zakorkowana platforma"... to samo mamy mówić u notariuszy ? 

Ewa4
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
5
28-05-2024
Wiadomość 4 z 5 (4 210 wyświetleń)

Drogie ING,

Na waszej stronie z czasami procesowymi pojawiła się ciekawa informacja, ze można skontaktować się z Expertem w Zespole Wsparcia.

W jaki sposób można otrzymać kontakt do takiego Experta? Niby napisane, że zapewnia wsparcie podczas całego procesu kredytowego, a ponoć w rzeczywistości nikt nie udziela żadnej absolutnie informacji.

To gdzie leży prawda?

Odpowiedz
0 Lajków
tomekk87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
28-05-2024
Wiadomość 5 z 5 (4 167 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Re.: Własne kategorie transakcji! - Po raz kolejny

Revolut pod tym względem jest idealnym wzorem.

20-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy