Odpowiedz

Czas oczekiwania

Jestem po prostu wściekła. Czekam na decyzję od końcówki marca i dalej mam status 5/6. Terminy już gonią i stres ogromny. Ile czeka się na podpisanie umowy po dostaniu decyzji pozytywnej i po jakim czasie wpływają pieniądze na konto po podpisaniu decyzji na konto? Dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Majwi123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
15-05-2024
Wiadomość 1 z 5 (4 586 wyświetleń)

Re: Czas oczekiwania

Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojego wniosku, prosimy skontaktuj się z doradcą, z którym go składałaś, żeby dopytać o szczegóły.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (4 457 wyświetleń)

To jest bardzo ciekawe, ponieważ z tego co mi wiadomo to teraz nawet doradca/pośrednik nie jest w stanie uzyskać ŻADNEJ informacji od ING na jakim etapie jest wniosek. Ma wgląd taki jak klient, czyli strona internetowa plus numer wniosku i czekaj z popcornem jak w kinie...

To są jakieś żarty, że nie jest się w stanie nic dowiedzieć, kompletnie nic od nikogo.

Czcze gadanie, żeby kontaktować się z doradcą/pośrednikiem. Oni nie dostają żadnych informacji! ŻADNYCH!!!!!!!!

W innych bankach to jakoś idzie sprawnie, a tutaj wielka tajemnica. Ta najlepsza oferta to chyba tylko marketingowa zagrywka. Bo pod kątem podejścia do klienta to strzał w kolano.

Czas zmienić bank.

tomekk87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
28-05-2024
Wiadomość 3 z 5 (4 015 wyświetleń)

Po co kontaktować się z doradcą, skoro oni sami nic nie wiedzą, bo czekają na odpowiedź banku ? 

I to nie tydzień czy dwa, ale ponad miesiąc.. w moim przypadku zaraz wybije dwa miesiące. 

Czy bank w ogóle bierze to pod uwagę, że podaje jakieś terminy czasu oczekiwania, ludzie podpisują umowy przedwstępne itd. po czym jedyna odpowiedź to "zakorkowana platforma"... to samo mamy mówić u notariuszy ? 

Ewa4
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
5
28-05-2024
Wiadomość 4 z 5 (3 938 wyświetleń)

Drogie ING,

Na waszej stronie z czasami procesowymi pojawiła się ciekawa informacja, ze można skontaktować się z Expertem w Zespole Wsparcia.

W jaki sposób można otrzymać kontakt do takiego Experta? Niby napisane, że zapewnia wsparcie podczas całego procesu kredytowego, a ponoć w rzeczywistości nikt nie udziela żadnej absolutnie informacji.

To gdzie leży prawda?

Odpowiedz
0 Lajków
tomekk87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
5
28-05-2024
Wiadomość 5 z 5 (3 895 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co

...

23-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy