Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Re.: 55 dni i brak decyzji wstępnej

Niestety tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić Twojego wniosku, a każdy rozpatrujemy indywidualnie. Informacje o wniosku może Ci jedynie przekazać opiekun Twojego wniosku..

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
496
88
18-01-2021
Wiadomość 11 z 13 (2 918 wyświetleń)

Problem w tym, że Wasi analitycy w ogóle niewiele są w stanie rozpatrzeć.

Aktualizacja statusu naszego wniosku - po reklamacji na infolinii (na którą odpowiedź dostałam dzień później, więc ekspresowo) wniosek w dniu uzyskania odpowiedzi na reklamację zmienił status na "podejmujemy decyzję". Według czasów procesowych decyzja powinna być dzisiaj. Co dostaliśmy zamiast decyzji? Informację od analityka, że UWAGA UWAGA - nasz deweloper według szanownego analityka nie jest deweloperem i że bank nie wypłaci przez to środków przed aktem notarialnym (czyli zgodnie z zapisami w umowie przedwstępnej). Cyrk na kółkach, milion telefonów, zabawa w odkręcanie, potwierdzenia z CEIDG o rodzaju prowadzonej przez dewelopera działalności i oczywiście... do podpisania kolejne bzdurne oświadczenie, że 21 dni na podjęcie decyzji biegnie od nowa. Wszystko przez to, że analitykowi czegoś nie chciało się sprawdzić.

Analityk się pomylił? Winę i tak ponosi klient. Żenada, dno i tony mułu.
Odpowiedz
0 Lajków
sanwila
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
1
07-09-2021
Wiadomość 12 z 13 (2 782 wyświetleń)

Z tego, co piszesz, rzeczywiście nie wygląda to dobrze. Chciałabym, żebyś jak najszybciej otrzymała decyzję w swojej sprawie, ale tutaj niczego nie możemy sprawdzić. Proszę, żebyś była w kontakcie ze swoim specjalistą. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Były moderator
Były moderator icon
185
42
23-04-2018
Wiadomość 13 z 13 (2 707 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

14-11-2025
Re: Robot inwestycyjny

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING w dni robocze od 8:00 - 18:00. Specjaliści od inwestycji wyjaśnią to.

14-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

@viggen:

@maszaikasza:

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.

No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy