Odpowiedz

Kolejne nieustajace problemy z ING

Brak możliwości złozenia wniosku o wakacje kredytowe - po wejściu w kredyty wyskakuje komunikat błedi 0000006 . Z ing wieczne problemy …
retros
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
3
03-04-2017
Wiadomość 1 z 6 (3 331 wyświetleń)

Re.: Kolejne nieustajace problemy z ING

Po dodzwonieniu sie jakimś cudem na infolinie banku konsultant pyta w czym problem ? Wiec go pytam czy nikt nie dzwonił w sprawie braku możliwości złożenia wniosku o wakacjach kredytowych . Po chwili stwierdza ze jest duże zainteresowanie wnioskami . Nie no … bank sie nie spodziewał .
Odpowiedz
0 Lajków
retros
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
3
03-04-2017
Wiadomość 2 z 6 (3 274 wyświetleń)

Re.: Kolejne nieustajace problemy z ING

Już większość aplikacji banków padła. Trzeba trochę poczekać. Jak załadujesz do windy 50 osób to też nie pojedzie.
Kolorado
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
5
29-07-2022
Wiadomość 3 z 6 (3 260 wyświetleń)

Re: Kolejne nieustajace problemy z ING

Wielu klientów próbuje złożyć wniosek, dlatego mogą pojawić się chwilowe spowolnienia. Przepraszamy za utrudnienia. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 6 (3 259 wyświetleń)

Szkoda bardzo że te chwilowe problemy trwają na pewno od godziny a może i wcześniej.

Nie działa ani aplikacja Webowa ani Mobilna. Czyżby ING nie spodziewało się wzmożonego ruchu? A może świadomie bank utrudnia składnie wniosków wiedząc że nie ma wolnych terminów w placówkach na złożenie wniosku? 

Odpowiedz
0 Lajków
PawelWe
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-07-2022
Wiadomość 5 z 6 (3 240 wyświetleń)

Przepraszamy za utrudnienia. Nie jest to celowe działanie. Mamy nadzieję, że udało Ci się złożyć wniosek. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
151
22
02-09-2021
Wiadomość 6 z 6 (3 095 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy