Konta osobiste i firmowe

Odpowiedz

Brak uprawnień do obciążania rachunku

Witam. Tak jak w temacie mam brak uprawnień do korzystania z konta . otrzymalem wiadomość że muszę zweryfikowac tożsamość i uzasadnić dlaczego otrzymyałem przelew na rózne inne dane osobowe ? a Czy to jest Przestępstwo ? . odblokujją mi konto ? podedjrzenie prania pieniędzy, Jak się z tego wytłumaczyć aby odblokowali.?. Nic złego nie zrobiłem a otrzymywalem tylko przelewy na nie swoje dane .. 

Odpowiedz
0 Lajków
bladekxd
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
30-10-2020
Wiadomość 1 z 9 (17 308 wyświetleń)

Re: Brak uprawnień do obciążania rachunku

@baldekxd Na swoje konto powinieneś otrzymywać przelewy na swoje dane. W tej sprawie proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING lub na naszej infolinii. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
796
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 9 (17 260 wyświetleń)

Re: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Dobrze skontaktuje się
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
bladekxd
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
30-10-2020
Wiadomość 3 z 9 (17 152 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Witam
Wyskoczył mi ten sam problem.
Brak uprawnień do obciążenia rachunku.
A w ten sam dzień jeszcze przelew robiłam, chciałam zrobić kolejny i niestety wyskakują mi takie informacje.
Do tego dochodzi jeszcze że nie mogę korzystać z karty?.
O co chodzi?
Co się stało?
Odpowiedz
0 Lajków
Kasica
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-03-2021
Wiadomość 4 z 9 (16 430 wyświetleń)

Re: Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

@Kasica Na naszej społeczności nie możemy sprawdzić niczego w naszych systemach. Sprawdzimy to dla Ciebie podczas kontaktu z nami na czacie, który możesz rozpocząć w swojej bankowości internetowej (dni robocze 8-24 i soboty 8-22) lub telefonicznie pod numerem 32 357 00 69 (24/7). Nasi specjaliści odpowiedzą na Twoje pytania. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 5 z 9 (16 372 wyświetleń)

Re.: Brak uprawnień do obciążania rachunku

Witam

Przy próbie wykonania transakcji wyskakuje mi informacja Brak uprawnień do obciążania rachunku. Nie mogę również płacić kartą. Pieniądze na koncie mam. O co chodzi
Odpowiedz
0 Lajków
dagmaraziaja92
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
28-01-2022
Wiadomość 6 z 9 (14 396 wyświetleń)

@dagmaraziaja92 Przykro mi, natomiast przez to forum nie możemy sprawdzić w systemie bankowym, z jakiego powodu Twoje konto jest zablokowane do obciążenia. Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING lub zadzwoń do nas na numer +48 32 357 00 69. Infolinia jest całodobowa. Wyjaśnimy to dla Ciebie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
601
127
12-04-2017
Wiadomość 7 z 9 (14 281 wyświetleń)

Niesyty w sytuacjach kryzysowych jw. infolinia ING jest bardzo mało kompetentna. Od wczoraj rozmawiałem już z 4 konsultantami i każdy pyta o to samo, konsultuje się godzinami, a finalnie udziela błędnej informacji. Dodatkowo obsługa infolinii twierdzi, nie posiadają informacji na temat wcześniejszych rozmów i ustaleń jakie były poczynione. Nie tak powinna wyglądać obsługa w instytucji jaką jest bank.
Odpowiedz
0 Lajków
Szym_ek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-08-2022
Wiadomość 8 z 9 (12 255 wyświetleń)

Przez naszą społeczność nie mamy dostępu do danych w naszych systemach. Ciężko nam się odnieść do tego, co opisałeś. Rzeczywiście nasi specjaliści podczas rozmowy nie mają bezpośredniego wglądu do poprzedniej rozmowy z innym specjalistą, ale zawsze starają się wyjaśnić sprawę klienta. Niestety niektóre przypadki są bardziej złożone i ich konsultacja może potrwać dłużej. Rozumiem jednak, że nie było to dla Ciebie komfortowe. Jeżeli temat klienta jest bardziej złożony i wymaga weryfikacji przez naszych analityków, to specjaliści zazwyczaj proponują wtedy reklamację, na którą analityk odpowiada zazwyczaj przez wiadomość w naszej bankowości internetowej lub pisemnie na adres do korespondencji. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 9 z 9 (12 173 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować

...

19-02-2025
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy