Odpowiedz

Awaria bankomatu

W środę wpłaciłam 11300zł do bankomatu włożyłam kartę wpisałam pin wpisałam jaką kwotę chce wpłacić poczym nastąpiła awaria bankomatu na chwilę się włączył potem zaś wyświetliło awaria bankomatu kartę mi oddał pusty wydruk też ale pieniędzy brak wczoraj pojechałam do placówki do ING z myślą że tam może uda się coś przyspieszyć w sprawie ale pani stwierdziła z wielkim uśmiechem że niestety nic nie da się zrobić to jest jakaś kpina nie wiadomo co z moimi pieniędzmi bank umywa o tego ręce bo to nie ich dział wszędzie słyszę trzeba czekać ale na co kamery są gotówka do bankomatu chyba sama nie wskoczyła dla mnie to jest kradzież prosić się o własne pieniądze chyba ta sprawą musi się ktoś inny zająć bo to jest absurd
Odpowiedz
0 Lajków
Amii2014
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
3
0
29-11-2024
Wiadomość 1 z 5 (88 wyświetleń)

Re.: Awaria bankomatu

Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce i pieniądze nie zaksięgowały się na koncie. Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojego konta. Jest to ogólny kontakt. Proszę, napisz do nas na czacie po zalogowaniu w Moim ING lub prześlij numer zgłoszenia. Przekażemy sprawę do wyjaśnienia

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
544
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (71 wyświetleń)

Mój numer reklamacji to 118680/112024
Odpowiedz
0 Lajków
Amii2014
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
3
0
29-11-2024
Wiadomość 3 z 5 (64 wyświetleń)

Dziękuję za numer zgłoszenia. Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
544
122
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (49 wyświetleń)

Ile to jeszcze potrwa do kiedy dostanę pieniądze?
Odpowiedz
0 Lajków
Amii2014
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
3
0
29-11-2024
Wiadomość 5 z 5 (39 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum

Ile to jeszcze potrwa do kiedy dostanę pieniądze?

29-11-2024

Dziękuję za numer zgłoszenia. Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji do odpowiedniego zespołu.

29-11-2024

Mój numer reklamacji to 118680/112024

29-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy