07-12-2019 23:17
Płaciłem za lot Ryanair kartą jakiś tydzień temu. Transakcja się udała.
Wczoraj moja karta utraciła ważność. Zamówiłem nową kartę.
Dzisiaj patrzę a pieniądze - opłata za lot wróciły chyba na moje konto. Pojawiło się: "zwolnienie blokady". Więc teraz jakby nie zapłaciłem za mój lot.
To normalne?
09-12-2019 06:33
Chciałabym Ci pomóc, ale przez Społeczność nie mogę sprawdzić jaką kartą zapłaciłeś. Jeżeli była to karta płatnicza np. Visa Zbliżeniowa lub kredytowa, to nową kartę z nową datą ważności wysyłamy automatycznie jako odnowioną kartę. Wtedy nie powinieneś zamawiać nowej karty. Jeżeli zapłaciłeś kartą, która w danym momencie była ważna, to transakcja powinna dojść do skutku. Być może był błąd płatności lub nie otrzymaliśmy od Rayanair potwierdzenia o udanej transakcji, dlatego masz zwolnienie blokady (wtedy zwiększa się Twoje saldo na koncie). Proszę spróbuj na początku skontaktować się z Rayanair. Jeżeli potwierdzą, że po ich stronie nie było problemu, to zgłoś u nas reklamację w Moim ING przez czat (od poniedziałku do piątku od 8:00 do 24:00 oraz w sobotę od 8:00 do 22:00), przez wiadomość w bankowości, telefonicznie 32 357 00 69 lub w oddziale.Wtedy sprawdzimy Twoją płatność.
10-12-2019 08:41 | Edytowano: 10-12-2019 08:47
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |