07-12-2019 23:17
Płaciłem za lot Ryanair kartą jakiś tydzień temu. Transakcja się udała.
Wczoraj moja karta utraciła ważność. Zamówiłem nową kartę.
Dzisiaj patrzę a pieniądze - opłata za lot wróciły chyba na moje konto. Pojawiło się: "zwolnienie blokady". Więc teraz jakby nie zapłaciłem za mój lot.
To normalne?
09-12-2019 06:33
Chciałabym Ci pomóc, ale przez Społeczność nie mogę sprawdzić jaką kartą zapłaciłeś. Jeżeli była to karta płatnicza np. Visa Zbliżeniowa lub kredytowa, to nową kartę z nową datą ważności wysyłamy automatycznie jako odnowioną kartę. Wtedy nie powinieneś zamawiać nowej karty. Jeżeli zapłaciłeś kartą, która w danym momencie była ważna, to transakcja powinna dojść do skutku. Być może był błąd płatności lub nie otrzymaliśmy od Rayanair potwierdzenia o udanej transakcji, dlatego masz zwolnienie blokady (wtedy zwiększa się Twoje saldo na koncie). Proszę spróbuj na początku skontaktować się z Rayanair. Jeżeli potwierdzą, że po ich stronie nie było problemu, to zgłoś u nas reklamację w Moim ING przez czat (od poniedziałku do piątku od 8:00 do 24:00 oraz w sobotę od 8:00 do 22:00), przez wiadomość w bankowości, telefonicznie 32 357 00 69 lub w oddziale.Wtedy sprawdzimy Twoją płatność.
10-12-2019 08:41 | Edytowano: 10-12-2019 08:47
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |