Odpowiedz

Weryfikacja tożsamości przy użyciu KK

Cześć

Chciałbym zwrócić uwagę na powiadomienia z aplikacji w których to otrzymuje błędne powiadomienie, otóż dokonując zakupów online i kolejno rezygnując z nich lub weryfikując w aplikacjach swoje konto po przez szybką płatność, następuje blokada środków i kolejno ich odblokowanie. Jednak jak i za pierwszym razem tak i za drugim otrzymuje informacje o obciążeniu w dodatku nie widzę później zdjęcia blokady / powrotów środków na koncie w historii transakcji na KK.

Błąd znany?
Czy to nie taki błąd, jak mi się wydaje. Uważam jednak, że tego typu „ruch” powinien być widoczny w historii.
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 2 (2 862 wyświetleń)

Re: Weryfikacja tożsamości przy użyciu KK

Faktycznie, jest tak, jak piszesz. Dziękuję za Twoją sugestię - przekazałam ją do odpowiedniego zespołu. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 784 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy